Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    emzo написа:
    ...Бива ли работата ?
    Ааа, още може! :DЕ дай подробности де, стига скромност (ако е твоята де)! :P
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

    Коментар


      TG написа:
      radoslavp написа:
      Народе и мен ме сполетя беда,............. приемам предложения докато и аз инвестигирам. Реситнахме стоп машинка на педала, проверихме всички бушони, пръскахме с контактен спрей буксата на ABS централата ... нищо.
      Колега, провери ли си акумулатора? Понякога тази грешка се появява ако го натовариш много и не му дадеш време да се зареди...студеното време също "помага"...
      Проверих колега ... гръмнала ABS централа. Тая кола след цялото внимание и пари с което я възнаграждавам такъв к@р капан ми погоди от нищото, че в момента силно се замислям дали да не я продам и да си докарам едно GP Abarth Essesse от Италия. Силно се надявам да ми мине, защото ще се вкарам в разход. ABS централата в момента е на съставните си части, след Петъка най-много да разберете и как се поправя ако успея да прецакам системата.
      '08 Alfa Romeo 147 Q2
      ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

      Коментар


        Радо, да си вкараш плондири в ребрата после....вече има доста такива талиги за на части.Моето мнение е че не трябва да се вкарват мноого пари в една кола че...после ти прави к** капани.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

        Коментар


          ickoni83 написа:
          radoslavp написа:
          Народе и мен ме сполетя беда, тази кола направо ми счупи главата вчера. Отивам аз в сервиза да си монтирам окачването и всичко е точно, спирам, говориме 10-15 мин с познати, качва се майстора да вкарва колата в сервиза и таблото светна като коледна елха: ABS Failure / ASR Failure любимата грешка. В момента постоянно имам тази грешка ... диагностиката нищо не казва записва грешка на ABS-a C1608 която е непозната и според някои хора ми е гръмнала централата на ABS-a. Как е възможно според вас от нищото? Направо съм шокиран ... какво може да е станало, приемам предложения докато и аз инвестигирам. Реситнахме стоп машинка на педала, проверихме всички бушони, пръскахме с контактен спрей буксата на ABS централата ... нищо.
          и при мен е така но от време на време.По принцип забелязах ,че го прави когато е по стодено.засега карам така :DАко има някои багажник за Стило да сложи няколко снимки!!!!
          При мен е от единия заден конектор, който се намира под дясната жабка в багажника. Там влиза влага от някъде, и трябваше да го облепя с найлон за да е ок.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

          Коментар


            Дано никой да не го изпитва, но исках да покажа, къде е пасажерския еърбег и да отбележа, че след това трябва ново табло:
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

            Коментар


              Пичове всичко е оправено не без помощта на великия 1115. Проблема наистина се оказа гръмнала ABS централа колкото и да не ни се вярваше. Вчера цял ден ме валя дъжд, бях като куче, но свалих електрониката на ABS-a, замерихме и намерихме пробил елемент. Днес смяна, сглобяване, ключа и ... воала. Всичко привидно работи, утре ще събирам централата и ще карам, но мисля решихме проблема. Ако някой му гръмне централата и не иска да даде 2к евро за нова, или 400 лева за втора ръка, бих му съдействал доколкото ми позволяват скромните възможности. А колко Мерцедеси и Рена са минали по тоя път и са давали луди пари ... мъка ми е, те карат със същия пиклив BOSCH ABS. Да им сера на тия хора в устите ... няма едно кадърно нещо дето да направят, а недай си боже да им кацнеш за покупка на ново БОШ МОШ айде дай 2000 лева.Тва е от мен лека вечер. Следващия месец най-накрая ако няма проблеми започва операция генерация и кулер.И пак да кажа бай Иване (1115) велик си, Бог си !!!
              '08 Alfa Romeo 147 Q2
              ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

              Коментар


                Колеги как стой въпроса с картера на Стилото отдолу, че четох една тема при Бравото бил ниско и има опасност от удар и спукване?

                Коментар


                  svetljotod написа:
                  Колеги как стой въпроса с картера на Стилото отдолу, че четох една тема при Бравото бил ниско и има опасност от удар и спукване?
                  До колкото знам поне при мен 1.6 бензин е високо и трябва талант за да му направиш нещо
                  FIAT Stilo 1.6 16V

                  Коментар


                    Здравейте,След еночасова борба, най-накрая си смених левия фар. Как са го измислили инженерите не ми е понятно.Но интересното ми е че не ми даде индикаци че ми е изгорял фара(или поне на този не даде защото на другия преден-десен дава)Та къде му е детектора на туй нещо следващи път като го сменя(моля се да не е скоро, че целия съм с изподраскани ръце) да го видя що не работи.БлагодаряПоздрави ))

                    Коментар


                      Бива ли работата ?100-180 на 5таhttp://www.youtube.com/watch?v=-4w6yWQUB7Q
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                      Коментар


                        Колеги,отлепи ми се знака отпред на решетката, къде мога да си намеря нов или някой ако предлага.Гледам по ebay са по 4-6 паунда.

                        Коментар


                          Колеги, един малко тъп въпрос, като се отвие капачката на резервоара, за зареждане с бензин, трябва ли да се натяга при завиването докато щракне веднъж или не?

                          Коментар


                            да, тя затова щрака
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

                            Коментар


                              emzo написа:
                              Бива ли работата ?100-180 на 5таhttp://www.youtube.com/watch?v=-4w6yWQUB7Q
                              Много добре,много добре... :D :D
                              AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                              HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                              Kawasaki ER-6n'2012

                              Коментар


                                На клипа не изглежда кой знае какво, но пък иначе много прилично залепя за седалката В Събота ще си свалям предната броня да си пограя с фаровете и взех, че видях нещо такова в нета:Има ли смисъл и ако да, как да почистя и с какво да почистя интеркулера ? (като трябва да е готов същия ден)Друг въпрос:Как се сваля капака с пищялката ?И последно, че да не дразня много :Тези как се регулират, защото ги напъвам доста и не се въртят ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                                Коментар

                                Working...
                                X