emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
TG написа:radoslavp написа:Народе и мен ме сполетя беда,............. приемам предложения докато и аз инвестигирам. Реситнахме стоп машинка на педала, проверихме всички бушони, пръскахме с контактен спрей буксата на ABS централата ... нищо.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
ickoni83 написа:radoslavp написа:Народе и мен ме сполетя беда, тази кола направо ми счупи главата вчера. Отивам аз в сервиза да си монтирам окачването и всичко е точно, спирам, говориме 10-15 мин с познати, качва се майстора да вкарва колата в сервиза и таблото светна като коледна елха: ABS Failure / ASR Failure любимата грешка. В момента постоянно имам тази грешка ... диагностиката нищо не казва записва грешка на ABS-a C1608 която е непозната и според някои хора ми е гръмнала централата на ABS-a. Как е възможно според вас от нищото? Направо съм шокиран ... какво може да е станало, приемам предложения докато и аз инвестигирам. Реситнахме стоп машинка на педала, проверихме всички бушони, пръскахме с контактен спрей буксата на ABS централата ... нищо.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Пичове всичко е оправено не без помощта на великия 1115. Проблема наистина се оказа гръмнала ABS централа колкото и да не ни се вярваше. Вчера цял ден ме валя дъжд, бях като куче, но свалих електрониката на ABS-a, замерихме и намерихме пробил елемент. Днес смяна, сглобяване, ключа и ... воала. Всичко привидно работи, утре ще събирам централата и ще карам, но мисля решихме проблема. Ако някой му гръмне централата и не иска да даде 2к евро за нова, или 400 лева за втора ръка, бих му съдействал доколкото ми позволяват скромните възможности. А колко Мерцедеси и Рена са минали по тоя път и са давали луди пари ... мъка ми е, те карат със същия пиклив BOSCH ABS. Да им сера на тия хора в устите ... няма едно кадърно нещо дето да направят, а недай си боже да им кацнеш за покупка на ново БОШ МОШ айде дай 2000 лева.Тва е от мен лека вечер. Следващия месец най-накрая ако няма проблеми започва операция генерация и кулер.И пак да кажа бай Иване (1115) велик си, Бог си !!!'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Здравейте,След еночасова борба, най-накрая си смених левия фар. Как са го измислили инженерите не ми е понятно.Но интересното ми е че не ми даде индикаци че ми е изгорял фара(или поне на този не даде защото на другия преден-десен дава)Та къде му е детектора на туй нещо следващи път като го сменя(моля се да не е скоро, че целия съм с изподраскани ръце) да го видя що не работи.БлагодаряПоздрави ))
Коментар
-
Бива ли работата ?100-180 на 5таhttp://www.youtube.com/watch?v=-4w6yWQUB7QF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Бива ли работата ?100-180 на 5таhttp://www.youtube.com/watch?v=-4w6yWQUB7QAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
На клипа не изглежда кой знае какво, но пък иначе много прилично залепя за седалката В Събота ще си свалям предната броня да си пограя с фаровете и взех, че видях нещо такова в нета:Има ли смисъл и ако да, как да почистя и с какво да почистя интеркулера ? (като трябва да е готов същия ден)Друг въпрос:Как се сваля капака с пищялката ?И последно, че да не дразня много :Тези как се регулират, защото ги напъвам доста и не се въртят ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар