Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

като загасиш дърпаш лоста за фаровете към волана1 път 30 сек, 2 пъти 60 сек....
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Същото важи и за каращите Punto Мk2(99-03 г.)
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

еее,най- накрая разбрах за товаоще довечера ще пробвамблагодаря..

Коментар

Ето и какво можем да видим в Hidden
          Stilo 1.9 JTD - 115 к.с.

Коментар

Ако кодовете съвпадат ще е доста интересно, макар че се съмнявам. Четох някъде, че кодовете на климатрониците на английските и испанските стила примерно имали разлики.
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Изчетох цялата тема з/о старшно ги харесвам пущините, ама в момента немога да си го позволя. То като четох, четох мамка му и прасе, та ми се видя като космически кораб от междузвездни войни и са зачудих, нали новото браво е негов наследник и то ли е такъв кораб че и даже по-сложен. Много електроника много нещо наблъскано вътре, чак да те дострашее да го притежаваш, нали ние все си мислим по български като малкоплатежоспособни "ами ако нещо се случи как ще си го оправя", иначе тези глезотийки които нямат край са голям кеф. Евала на ФИАТ.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Stoyan_68 написа:
                Ако кодовете съвпадат ще е доста интересно, макар че се съмнявам. Четох някъде, че кодовете на климатрониците на английските и испанските стила примерно имали разлики.
                Снощи намерих време да ги проверя и се оказа че на мойто Стило не съвпадат нито на климатроника нито на навигацията( на 37 позиция са оборотите на колата).
                Stilo 1.9 JTD - 115 к.с.

Коментар

Na6io написа:
                  ...(на 37 позиция са оборотите на колата).
                  На климатроника нали? Защо си шокиран?!? Съвпадат с английската версия и при мен е така.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=11897около средата на поста е
                  Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

това "follow me home" е жестокоснощи го пробвах и доста се изкефих)

Коментар

Днес смених едните крушки на задните габарити на Стилото със светодиоди (средната, горната няма как, защото е комбинирана 5/21 W със стоп светлината), по-точно с блок от 18 светодиода (ето такива). Пиша не толкова за да направя реклама на китайската електронна промишленост или за да се похваля , а за да споделя, че замяната не предизвика индикация за изгоряла лампа (всичко си работи нормално). Иначе проверката и индикацията действа - когато извадих долната крушка (май беше светлината за мъгла) веднага светна лампа на таблото и изписа индикация на дисплея.
                      Прикачени файлове
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Потвърждавам, че индикацията за изгоряла лампа работи - днес опитах да заменя и лампите, осветяващи номера със светодиоди. Само че индикацияте се задейства и си върнах обикновените крушки (реших, че няма да изтрая при всяко палене да ми писка и да вади съобщения). Диодите отидоха на кола, която не прави проверка. :D
                        Прикачени файлове
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

а защо,когато изгори фара не ми изписва никакво съобщение?

Коментар

vda написа:
                            а защо,когато изгори фара не ми изписва никакво съобщение?
                            За фаровете като изгори крушка нямаш предупреждение, леко тъпо според мен, но факт. При мен беше същата история, беше ми изгоряла предна дясна крушка и никаква индикация.За долния ред задни габарити също няма никаква индикация, но примерно ето че за крушки на номер има ?!
                            '08 Alfa Romeo 147 Q2
                            ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

да малко тъпичко наистина

Коментар

Сутринта направих неуспешен опит да сменя една крушка на задния десен габарит.Нямах и много време да огледам по-подробно. Радо,помагай.
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X