emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги , направо се разбих докато пточета всички мнения :D забелязах, че повечето сте брали ядове с отварянето на багажника и капачката на резервоара. Ами да Ви кажа( не ,че откривам топлата вода), на шофьорската врата , зад копчетата за сваляне и вдигане на стъклата , има бутон за отключване и заключване Ако искате да си отворите багажника или резервоара безпроблемно,просто натиснете копчето за отключване Поне при мен е така Това ми откритие го направих случайно на бензиностанцията :D :D :D
Коментар
-
iakvvu написа:Имат,имат :D Направи ли съединителя?
Коментар
-
Rapet написа:Аз зареждам на Еко петролиум и в момента ми гори около 7,6 - 8,2 карам 1,9JTD- 80 коняСтава въпрос за градско
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:emzo написа:Не още, скоро.Ей сега ходих до колата, дясното нагрява, нагрява е силно казано, но поне е топло.Лявото - студено.Идеи от къде да почна да го човъркам ?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар