При мен също за няколко минути в началото работ по-шумно. Не съм гледал обаче оборотите. Утре пак ще е -ХХ и ще погледна. Вие с Алпин дизел ли сте?След като с един колега установихме че при неговия опел дизела от лукойл замръзва при -7, а алпин дизела - не, и двамата сме с алпин дизел. Напоследък този на лукойл ми е давал също - вода във филтера грешка. От там - тресене и тн.П.П. Моята кола тъкмо мина 12500 откак съм я взел, в мои ръце
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не разбрахте ли, че нафтата не е виновна за замръзването.Единствено се получава от алчността на хората по веригата от производителя до пистолета на колонката.Не съществува нафта на нормална бензиностанця, която да замръзне на -7 градуса.Ако се и погледне статистиката по форумите излиза, че най-много замръзнала нафта е именно Алпин Дизел-аДори и "лятната" нафта, заредена средата на юли месец не замръзва при -18 градуса п.п.Супер бърза и прясна информация да речем, не представителна -> http://www.diesel-club.com/forum/vie...=unread#unreadA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:Запалих на -14 без да чакам подгрева, въртя малко повечко, акумулатора ми не е първа младост, но запали.Покарах я, докато отвори термостата, но пак тресеше/вибрираше като трактор.На 99,9% съм убеден, че като се стопли времето няма да го има това вибриране.
Коментар
-
Здравейте,Нещо което ми направи впечатление след като смених крушка на преден фар. След като тествах дали всичко по предните фарове работи, забелязах нещо което незнам дали е нормално или не. След като съм на дълги и светна фаровете за мъгла, късите веднага загасят докато не мина на къси или не изгася фаровете за мъгла. Т.е когато съм на мъгла къси и дилги не могат да светят едновременно. Моля някой да го пробва и да каже резултата за да знам дали е нещо по с-мата или просто така го е направил призводителя.Благодаря предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар