emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
-
Един извод от днес.Задния колан на стило комби е многоооооооо по-удобен от задния на четитириврато стило.За двувратите нямам още впечатления.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Един извод от днес.Задния колан на стило комби е многоооооооо по-удобен от задния на четитириврато стило.За двувратите нямам още впечатления.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Колеги я ми кажете при 120-130км/ч колата ми гасне?и ми изписва -мотор ....(едикаквоси)и после пали от 3-4 път!А като карам до 100км/ч-няма проблем.И друго- на студен двигател на дисплея ми изписва-ABSиASR Failure!-като системите работят!От какво може да е !Благодаря предварителноstilo 19jtd 80k 2002g
Коментар
-
ickoni83 написа:А като карам до 100км/ч-няма проблем.
Коментар
-
Ами по неговите думи до 100км скорост нямал проблеми . Значи потегля ,сменя скоростите и при това положение явно двигателя минава 3 000 оборота но не гасне . Обаче това е за момент. Когата излезе на магистралата и мине 100км то след малко време при недостиг на нафта от филтъра ако е задръстен естествено, че ще угасне и почва да върти да запали докато се напълни пак филтъра с нафта и тогава запалва . Това е моето логическо мнение пък какво е в действителност -божа работа
Коментар
-
Днеска измих колата на автомивка за първи път от както я взех преди 3 месеца, та по челото на предницата има малки следи от черни точици, които ми се струва, че са от камъчета, при нашите зимни условия - как могат да се оправят на пролет? И принципно, кажете ламарината на стилото, каква и е коризионната защита, има ли шанс след години да избие ръжда, или е поцинкована или не е всъщност ламарина?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар