Kotseto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fotop написа:Sev написа:fotop написа:Някой да знае багажник за ски за Стило къде може да се намери и колко струва?
Коментар
-
Sev написа:fotop написа:Sev написа:fotop написа:Някой да знае багажник за ски за Стило къде може да се намери и колко струва?
Коментар
-
Re: Резерва
svetljotod написа:Не било хубаво да се кара в резерва на горивото, вярно ли е това или е опасно да не ти свърше съвсем бензина, или като цяло не е добре да се кара в червената зона, защото все пак това са 8 литра?'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Сензор
Сега пък отскоро като паля някой път ми изписва Sensor catalyst и за 1 секунда удивителния жълт знак, при чека , иначе после няма проблем, няма ненормални работи, нито да светят разни лампи, какво ще рече това? А и преди бях питал за багажника беше си на boot ind. off, но пак не иска да се отваря при отключени врати? И кажете къде в менюто е нивото на маслото, четах някъде че може да си провериш нивото без вадиш пръчката? stilo 1.6 benzin 2001
Коментар
-
Re: Сензор
svetljotod написа:Сега пък отскоро като паля някой път ми изписва Sensor catalyst и за 1 секунда удивителния жълт знак, при чека , иначе после няма проблем, няма ненормални работи, нито да светят разни лампи, какво ще рече това? А и преди бях питал за багажника беше си на boot ind. off, но пак не иска да се отваря при отключени врати? И кажете къде в менюто е нивото на маслото, четах някъде че може да си провериш нивото без вадиш пръчката? stilo 1.6 benzin 2001Fiat Freemont 2.0 140 h.p. 2012
Fiat Stilo 1.6 16V 103 h.p. '02
Коментар
-
Освен с дистанционното багажника може да се отвори и от бутона(бравата) на задната врата.В случаят на колегата е възможно да има проблем със самият бутон след като не се отваря дори и при разрешаване от менюто.При мен също беше дефектирал,но след разглобяване и почистване всичко се оправи.Що се отнася до Low Pressure Oil си мисля че надписа касае налягането,а не нивото на маслото.Аз карам дизел и надписа ми е излизал няколко пъти когато по невнимание гася колата.Но за това как е при бензина да кажат колегите с бензинов мотор,но си мисля че едва ли ще е по различно.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Оф, сега пък колата не върви хич Пуши кат за световно, няма мощност...усетих че няма мощност като я понатоварих, и ви дях че едвам отлепя, като съм само аз вътре - върви като преди..Виждам как от 2000 до 3000 оборота все едно нямам турбо, след това - веднага щом стрелката мине тези оброти - колата се изстрелва.Мисля че около интеркулера някъде маркуча след турбото изпуска. Нямам друго обяснение. Турбото не се чува силно, няма сериозен харч на масло, но за това пък - сериозен харч на гориво. Маслото си е катранено черно, антифриза е зелен и колкото си може бистър...Отзад е като локомотив на товарен влак София - Перник, натоварен до дупка, с въглища на прах...Понеже интеркулера не се вижда много - много, смятам че там може да е. Освен това там се вижда някаква гняс, особено по кората под интеркулера.Смених горивния филтър, днес ще сменя маслото и въздушния филтър. Обаче не мисля че е въздушен филтър проблема - трябва някой да излее цял войнишки кенеф върху него че да задръства толкоз. Въпросите ми са:- От къде да си взема нови и качествени стяги за маркучите?- Ако си взема чисто ново турбо, дали ще е проблем за двигателя? ( чух една ерес, че съм щял да го сдухам, понеже новото турбо ще надува повече за възможностите му, след като е стара барака ) - подозирам и турбото- Трябва ли да сваля цялата броня, или може от подкалника да действам?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Привет,Да се похваля, днес се набутах да си купя XCarLink MP3 емулатор. Устройството е съвместимо със Стило (въпреки че не е споменато в сайта на производителя). Качеството на звука не е перфектно, в тишината между песните се чуват леки смущения. Не е много трудно да блокирам устройството, но с едно рестартче и се оправя. Абе леко бъгава история, но работи. При това звукът е доста завиден за заводско радио!Важна особеност е че файловата система на носителите трябва да е FAT16 или FAT32. NTFS не се потдържа!!! (а аз бях си форматирал и двете флашки под NTFS )Та, я дайте малко идеи, къде е най-удобното място да монтирам джиджавката Знаете ли за какво е дупката до ключа, как се вади тази пластмаса и дали там има достатъчно място? PS: GTipo не се сещам какви идеи да ти дам, само мога да стискам палци да не се окажеш с големи предколедни харчове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар