аз нямам теч от помпата.при мен проблема си е гасненето,което става вече все по често
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vaseto_stilo написа:аз нямам теч от помпата.при мен проблема си е гасненето,което става вече все по честоOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Re: стило
ekna написа:Колеги,в неделя на връщане от Сърбия на магистралата ми излезна BRAKE PAR WORN(на дисплея),та въпроса ми е дали трябва веднага да се сменяват накладките или може още да се кара с тези
Коментар
-
emzo написа:Пристигна ми преходника за радиото.Утре монтирам едно старо CD, поне няма да се нервя с без това губещите се радиа ........п.с. като го няма фабричния хед юнит, какво ще изписва на най-горния ред на дисплея ? Сега изписва станцията.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
emzo написа:Виж последната снимка, не случайно е там, тоз намачкания лист И ти ли от ибей го взима ? В БГ не намерих такъв с "жабка" отдоле.Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Айде и аз да понапиша малко след като вчера завърших проекта си по напълно махане и изолиране на EGR-a. Единствената по-голяма пречка при напълното му премахване представляват две отклонения от термостата които прекарват водата през тръбата на EGR-a за допълнителен подгрев. За целта първоначално изолирах системата с маркуч, но в последствие го направих по доста по-културен начин: За целта съм ползвал медна тръба с диаметър 16 мм външен, два ринга направени за да не се изхлузят маркучите (за всеки случай), заварка от професионалист с гаранция 20 бара, и изолация за климатици. Пътя на тръбата както виждате минава точно по този на оригиналния EGR. Всичко се монтира и става невидимо за човешкото око, дори Италианец би се объркал ... с тази разлика, че вече няма боклуци в системата, няма висока температура в колектора ами само студен въздух от кулера което знаете до какво води.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
И аз съм на път да съкратя тези карантии,но си мисля на мястото на допълнителната тръба която си сложил да монтирам една допълнителна система за подгрев на антифриза.Още миналата зима си свалих една от Пежо,но тогава не можах да и намеря място и след много мислене реших да я сложа точно на това място.EGR-а ми е изолиран отдавна и този прибор само го возя.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар