radoslavp написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Покупка на Стило 140 или 150 к.с.
Здраейте, ориентирах се и аз към Стило. Виждам, че по разпространени са 115 к.с. (става дума за дизел), ама съм си фен на скоростите и си търся Стило 140 или 150 к.с. Проблема е че търсих известно време и не мога да намеря...Толкова ли са рядко срещани? Дори в чуждестранните сайтове не намирам....
Коментар
-
Bucata написа:Здраейте, ориентирах се и аз към Стило. Виждам, че по разпространени са 115 к.с. (става дума за дизел), ама съм си фен на скоростите и си търся Стило 140 или 150 к.с. Проблема е че търсих известно време и не мога да намеря...Толкова ли са рядко срещани? Дори в чуждестранните сайтове не намирам....emzo написа:Дори не мога да си го представя, а ти не си ли сменял маслото ?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
@Bucata - то като цяло трудно се намира Стило, камо ли пък мултиджет.115 след ремап е друга песен.@GTipo - не разбрах сменял ли си го след като си я купил ?Ако да - не е в това проблема.На Бравото направих 11000км и пак си дърпаше.Сега сложих 0w40, лятото ще сложа 5w40.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:@Bucata - то като цяло трудно се намира Стило, камо ли пък мултиджет.115 след ремап е друга песен.@GTipo - не разбрах сменял ли си го след като си я купил ?Ако да - не е в това проблема.На Бравото направих 11000км и пак си дърпаше.Сега сложих 0w40, лятото ще сложа 5w40.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар