Някой може ли да каже какви подгревни свещи да си купя? Като марка пък може и модела да кажете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
gogo_ben написа:Някой може ли да каже какви подгревни свещи да си купя? Като марка пък може и модела да кажете.stilo 19jtd 80k 2002g
Коментар
-
Виж в мобилето:http://www.mobilen.bg/11255350796510537 - тук ходих, май си ги имаше ама всичко е разкачено.Въобще, пусни търсене за стило до 2000лв в мобилето - маааса за на части...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Моментен разход
Значи проблема ми е следният, като дам на свободна в движение ми отчита 50л/км , вместо 0, и като си карам като я настъпя и пада разхода, а с по-малко газ ми показва повече 15-20л км, защо е така, настройки ли има в менюто или нещо обърнати клеми, от както я купих е така преди 1 месец, днеска забелязах тази зависимост, отчита на обратно, какво да правя? От там може би и средния разход, и оставащите километри за изминаване спрямо оставащото гориво са с грешни стойности, след ресет на трип компютъра пак е същото, кажете мнения? Благодаря И 2ри въпрос, как се отваря багажника при запален двигател и ключ на стартера при отключени врати, защото не иска, отварям го само с ключа или бутона на ключа като избръмчи отварям няма проблем! ?
Коментар
-
Re: Моментен разход
svetljotod написа:Значи проблема ми е следният, като дам на свободна в движение ми отчита 50л/км , вместо 0, и като си карам като я настъпя и пада разхода, а с по-малко газ ми показва повече 15-20л км, защо е така, настройки ли има в менюто или нещо обърнати клеми, от както я купих е така преди 1 месец, днеска забелязах тази зависимост, отчита на обратно, какво да правя? От там може би и средния разход, и оставащите километри за изминаване спрямо оставащото гориво са с грешни стойности, след ресет на трип компютъра пак е същото, кажете мнения? Благодаря И 2ри въпрос, как се отваря багажника при запален двигател и ключ на стартера при отключени врати, защото не иска, отварям го само с ключа или бутона на ключа като избръмчи отварям няма проблем! ?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Днес ми пристигна кита на Wipex от Англия, за ремонт на чистачките. Тази Събота дано успея да го сложа без да потроша нещо, че в последно време съм в изключително деструктивно настроение. Тук пускам линк за хората които незнаят за какво става въпрос: http://www.wipex.co.uk/stilo%20info.htmКогато чистачките ви тръгнат да заминават, това е решението. При мен още няма проблем, но чистачките ми първо тръгват малко надолу после чистят нагоре и затова се налага в неутрално положение да седят една идея по-нагоре. Надявам се с тоя repair kit нещата да си дойдат на място. Не е много скъп, Англичаните пращат ведната и шипинга излиза 6-7 лева нещо от тоя род.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар