Мммм, това с Hi-Fi кита, да не е варианта с навигацията, където радио/сд-то, сим картата, гпс-а и други знайни и незнайни благинки са натряскани в едно? А сега една екстра, която ми изигра кофти номер-задната чистачка се включва винаги, когато работят предните, ако се включи задна предавка. Идеята е, че дори и да не е пусната когато работят предните и ще се маневрира назад, стъклото трябва да е чисто. Да, ама аз бях извадил перото на чистачката за да го сменя по-късно и в резултат имах две полукръгли черти на задното стъкло. Избледняха чак след една година, което е доста странно, мислех че е надрано стъклото, но явно не е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
човек с моята заетост и работно време едвам смогва да смени гумите когато му дойде времето , та камо ли да се мъкне по сервизи ))) пък и те великите майстори и сервизи в събота не работят или ако работят то някой все ще го няма нали е събота , както виждам екстирте сте ги откирили , въпрос - вие книжки за колата нямате ли ? аз имам , ако някой иска мога да му снимам нещо
Коментар
-
Това със задната чистачка в началото ме подлуди. Мислех че е някакъв бъг в електрониката, докато не зацепих най-накрая каква е идеята.Също така много ме дразнеше автоматичното включване на радиото при палене на двигателя. Изчетох всички ръководства за настройки на радиото и никъде не го открих.Вече мислех че е кофти решение на производителя, докато познат не ме светна. Повечето от бутоните на стереото имат допълнително меню като се натисне и задържи няколко секунди бутона. От там намерих как се изключва, а също и еквилайзер за честотите на звукаFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
KODA написа:...въпрос - вие книжки за колата нямате ли ? аз имам , ако някой иска мога да му снимам нещоcho написа:...Повечето от бутоните на стереото имат допълнително меню като се натисне и задържи няколко секунди бутона...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:[quote:72ebc3cf15="KODA"]...въпрос - вие книжки за колата нямате ли ? аз имам , ако някой иска мога да му снимам нещоcho написа:...Повечето от бутоните на стереото имат допълнително меню като се натисне и задържи няколко секунди бутона...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Аз имам книжка за радио/касета/сд и чейнджър на английски. Вътре са си описани всички функции, настройки и начини за свързване. Ако искате мога да я сканирам цветно и да я кача. По спомен е около 20-30 стр. с формата на книжката за стилото.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар