Възможно е! Ама по памет не мога да се сетя точно какъв беше надписът в менюто (то зависи и на какъв език си де). Ако се сетя, ще погледна.Но мисля, че ако го разцъкаш, ще го видиш. :DДобавено: Ето снимка за илюстрация (по-долу Стоян е обяснил).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
cec0 написа:Колеги, бърз въпрос: Възможно ли е да не се включва радиото при включване на двигатела? ПС: извинявам се ако вече е обсъждано, но не видях...GTipo написа:Аз скоро разбрах че бутона за P- работи само кагото няма ключ на таблото...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
fihi
Имам едно въпросче.Възможно ли е на Стило да се сложат 15-ки джанти, и какво е междуболтовото разстояние?
Коментар
-
На типото го ползвах докато чакам някой. Определено си помага, ако си спрял зле, или искаш да обозначиш колата. Тю, забравих да го пробвам - и утре е ден.Моите джантета фабрично са 16" лети, същите като тези на pecho. Обаче не ми се купуваха четири 16-ки за зимата, та днес си взех железни 15-ки.Видяхте ли разликата в цените на гума?! Освен това човек зимата не би искал да троши 16-ки и окачване, по-високи гуми, по-тесни и така!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
emzo написа:Става и с ключ, преди малко ги ползвах.Някой да е сменял тампони на задния мост ?Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
Punto HLX JTD '02
Коментар
-
fihi написа:Имам едно въпросче.Възможно ли е на Стило да се сложат 15-ки джанти, и какво е междуболтовото разстояние?
Коментар
-
svetljotod написа:Някой ще разясни ли точно функцията follow me home , защото не мога да си я преведа от английското ръководство? Благодаря предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар