Не е от най-същите,ма както и да е.Ето ори буксата на Стило.Виждаш ли разликата?Липсва така наречения "Втори плюс",или този който пуска или спира радиото през контакт.Това става през CAN шината.И изхода за автоматична антена е преместен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
На ори буксата няма илюминация.И тя е по CAN.А на еврото е проводника с оранжев цвят. Майна,не знам какво не ти харесва Вистеона?Свири прилично с хубави колони.И чейнджъра си свири добре,не прескача.А като му боднеш и читаво стъпало с един сандък с 12" басче става приказка. Много грозно с друго радио изглежда таблото.Имам пластмасов преходник,но смятам да го продам.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Момци .. искам да Ви кажа че моята букса е доста по различна и има бая проводника в повече .... Като гледам твоята снимка ти липсват бая кабелчета .... !При мен тази част която е за плюса и минуса са заети всички места и до червения проводник имам още един който беше свободен!И като пусна ориг цд си пуска 12В, като спра цд-то спира и 12В!На него съм закачил ремоут контрола за ампа.
Коментар
-
tomsan написа:Липсват му, защото по тоя начин изглежда оригиналната букса :D.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Някой от колегите със Стило може ли да каже дали има празен ход на педала на газта ? Тръгването е малко трудно, съединителят и той си боксува по принцип леко, но тоя празен ход + кофти съединител прави всичко по сложно. По принцип мислех да го сменям, но искам да разбера има ли си го тоя празен ход по принцип на педала на газта или само при мен е така ? Става дума за ход едно 2см поне. Споделете, моля )Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Dandy написа:Не, на Стилото. Стилото е 1.6 16V.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар