Нямаш ЕГЕРЕ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
svetljotod написа:Днеска минах Ловеч - Варна, среден разход бензинче 95Н 5.9литра100км, като на места 120 кмч , преди Севлиево един с старите е класи тръгва да ме изпреварва и натиснах малко газта та 170 кмч хвръкнах, не му дадох шанса!! )
Коментар
-
svetljotod написа:Ми да с 1.6, ми с трип компютъра как, ресетнах до на излизане от Ловеч и в гаража като се пъхнах във Варна погледнах средения разход, пак и по пътя го гледах в началото беше 6.4, ама после спадна до Варна! 320 км е пътя
Коментар
-
svetljotod написа:за мен е верен, ти да не си му на другата опция в менюто дет като натиснеш педала на газта и ти пада разхода, ми зередих 18.4 литра, и минах 320км , където беше стрелката на бензина преди да зареда, там е и сега!! Според мен си е верен!
Коментар
-
emzo написа:При тебе е MAP сензор + темп. датчик . МАФ е дебитомер.Ей го де седи:
Коментар
-
emzo написа:Е то моментния разход кой го гледа ?Виж на печките какъв става:като този си е чист направо
Коментар
-
Това пак за стрелката на бензина, при мен не е така, кове си на реалното равнище, преди имах лада самара там се смъкваше при баири и по нанадолнище се дигаше, бях чел че датчика в резервоара при самарата се прецаквал нещо, и от там ставало така, тука не знам на какъв принцип е ! Не знам колега не искам да те плаша нещо просто споделям! Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар