Днес беше отделено време за Дон Стильо Де Калпачо.Oсвен, че си го шорт шифтнах, мога да се похваля и с хакването на круиз-а :PА си мислех, че светела в червено ... хахаМоля пиши на български!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Днес беше отделено време за Дон Стильо Де Калпачо.Oсвен, че си го шорт шифтнах, мога да се похваля и с хакването на круиз-а :PА си мислех, че светела в червено ... хаха
Коментар
-
emzo написа:Aaaаа има, има. Скрит е там вътре в маркуча, но както каза това да ти е кахъра --------@neonglow - По принцип не свети изобщо
Коментар
-
То ако тръгнеш да го гледаш. ше излазат многу неща ама после Коцев ще вика ,. че аз съм оцелил дефектна броойка и все съм ремонтирал.-----Тая каляска, вече близо 2 месеца набивам пари в нея и не мога да я направя в безгрешно* състояние* разбирай перфектно, щях да ползвам чуждица ама ...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Вчера пак почистих дроселовата клапа, защото два пъти ми изгасна докато се спусках по инерция на АМ Тракия. Интересното е, че нямаше едри боклуци и не беше толкова зацапано около клапата, самата тя беше чиста отпред. Като бръкнах навътре, парцала излезе черен, откъде е тая чернилка във смукателния колектор, нали нямам EGR аз? Мисълта ми е, че съвсем леко да се зацапа тая клапа и започват да играят тия обороти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар