Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не са маслени, аз съм ги рязал, имам снимки назад в темата.Между другото , на всеки който има да сменя тези тампони , горещо му препоръчвам да ги смени с такива, но полиуретанови !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Pecho написа:
      ... Били маслени ...
      Това го чувам за трети път,дори едната изцепка беше и че са хидравлични в комбинация с цена от порядъка на 500 лв. за брой. Нищо маслено не видях в тях когато ги сменях.Изцяло гума.Или някой изкуствено иска да изкара колата сложна и скъпа или пресилват нещата за "високо технологичните идеи" в нея.
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

emzo написа:
        Смених си днес фрайлауф шайбата, беше блокирала, а също така и колектора.Ето снимки на стария:
        Колко ти излезе ремонта,че аз съм наред.
        STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Някой да подскаже как се сваля топката за скоростния лост, че в една морга не могат да ми я продадат. То беше напъване...
          STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

9 или 10лв e колектора, не помня.Преди малко се сдобих с цвайне чистак нови носача FAST + цвайне биалетен, пак FAST.Eeeй густо ми стана на душата, старите бяха зленце.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе мога ли да си извадя машинката за регулиране на фара и той да си свети без нея, докато я дочупя, в опити да я оправя ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                9 или 10лв e колектора, не помня.Преди малко се сдобих с цвайне чистак нови носача FAST + цвайне биалетен, пак FAST.Eeeй густо ми стана на душата, старите бяха зленце.
                Колко даде за тия носачи?
                emzo написа:
                Смених си днес фрайлауф шайбата, беше блокирала, а също така и колектора. Ето снимки на стария:
                Тва нещо за какво е?

Коментар

neonglow написа:
                  80.55лв./бр.Избрах тях заради гаранцията.
                  neonglow написа:
                  Тва нещо за какво е?
                  Части на алтернатора, шайбата си е шайба, а колектора .... ми колектор, четките се търкат в него.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Абе мога ли да си извадя машинката за регулиране на фара и той да си свети без нея, докато я дочупя, в опити да я оправя ?
                    Можеш,но рефлектора се клатушка.Трябва да го подпреш с малка подложка.Бърка се отзад,през капачката.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

emzo написа:
                      neonglow написа:
                      80.55лв./бр.Избрах тях заради гаранцията.
                      neonglow написа:
                      Тва нещо за какво е?
                      Части на алтернатора, шайбата си е шайба, а колектора .... ми колектор, четките се търкат в него.
                      Много евтино, то два пъти по-евтино от оригиналните, айде дано да изкарат А тая шайба на алтернатора защо я смени?

Коментар

Шайбата се сменя в случай че блокира, тя е с малко кофти механизъм, който ако блокира се получава едно гадно виене и по-голямо натоварване на останалите ролки, а при е Емо е била блокирала както е написал няколко поста по-назад .
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

neonglow написа:
                          Много евтино, то два пъти по-евтино от оригиналните, айде дано да изкарат А тая шайба на алтернатора защо я смени?
                          Това е цената с отстъпка 10% за форума.Както казах, докато имат гаранция 2 години , не ме бърка Ямбол ми е на 20лв нафта разстояние, тъкмо ще пия кафе по-често с колегите там
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            neonglow написа:
                            Това е цената с отстъпка 10% за форума.Както казах, докато имат гаранция 2 години , не ме бърка Ямбол ми е на 20лв нафта разстояние, тъкмо ще пия кафе по-често с колегите там
                            Мале, чак до Ямбол за едни носачи? По Загоре, един сервиз да ти смени носачите ли няма майна?

Коментар

Има, ама гаранция - йок
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Има, ама гаранция - йок
                                Аа, разбирам Моите нямат гаранция, обаче предвид, че са изкарали близо 6 години оригиналните. То и само на единия му беше тръгнал шарнира, защото му беше скъсан маншона, десния си беше абсолютно здрав, ама ги смених и двата.

Коментар

Working...
                                X