Аз !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Аз !Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Туториал за прекарване на кабел за усилвател
Вдигаш капака, махаш оградените с червено щипки.Моите се счупиха и от 2 месеца си купувам нови След това махаш капачките на болтовете на чистачките и ги сваляш и двете:Влизаш в купето махаш малката жабка:Намери си имбуси, че ще ти трябват.Сваляш капака и цялата пластмаса се усеща как започва да поддава и се вади.После имаш още 2-3 болта за да свалиш управлението на трип компаВече като свалил всичко се вижда огромната кухина, която се пада под таблото и под предното стъкло.Хваташ дрелката с дълго ама дълго свредло и дупчиш мъжката Ся понеже съм кух, ще вадя кабела и ще пробия по-голяма дупка, за да мога да сложа гумен маншон, да не се търка кабела при усукване в купето. Че нали големи бегачки тия Стила , мноо са усукват.След това се насочваш към праговете: Развиваш болта и прага се дърпа нагоре към небето, на щипки са и по спомени някви странни, тъй че внимавай.По същия начин и със задни праг, дори още не съм си скрил кабела А разстоянието между предния и задния праг с един шиш за плетене и тиксо го прокарах.Нота Бене - туй важи най-много за Нафта Пауър с 5 врати, за всякакви разминавания - не нося отговорност п.с. през маншона, който влиза в купето с големия сноп кабели - посмъртно не можах да го прекарам.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Мерси много за помощта и подробната информация. Утре ще видя какво ще стане.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Мерси много за помощта и подробната информация. Утре ще видя какво ще стане.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
emzo написа:Радо, сложи ли кулера ? В тия жеги след първото изрязване и става с 20 коня надолу'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Колеги,някой може ли да ми даде данни колко масло се сипва в компресора на климатика и какво точно трябва да е? Компресорът е DENSO.Схема също няма да откажа, защото единственото, което ми ражда главата е да отвъртя единият щуцер и оттам да наливам.Безкрайни благодарности. Или не мога да търся като хората, или тази информация е малко. Поздрави!Слави== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
maf sensor
здравеите колеги.какав модел ми е маф сензора?колата е фиат стило 1,9 jtd /115/2002-5врати. и каква марка е наи добре да се поръча?открих този ;;http://cgi.ebay.co.uk/Mass-Air-Flow-...08кажете бива ли го.прочетох доста неща и колко повече чета повече се обърквам.а между другото ;emzo; благодаря.взех си елм 327 усб версия 2.0.а какав софт да инсталирам на лаптопа/които ще е добре за моята количка? : :DАко нещо работи дори и не както трябва не се пипа за да не спре напълно./лично мнение/
Коментар
-
стило тунинг
а между другото купих си за 7 паунда броиката/втора употреба ама добри/ стопове за да ги тунинговам с светодиоди/допалнително/кам крущките .като го направя около септември ще пусна снимки.изглеждат много добре на 2 вратата.видях една чернилка караще една 2007 рег.стоят невероятно.но и имаще много як боди тунинг.а за джантите да не говорим. :Dп.с.извинете за правописа,но не знам каде ми е 6-то.с фонетика самАко нещо работи дори и не както трябва не се пипа за да не спре напълно./лично мнение/
Коментар
-
Каква трябва да ми е реакцията ако ми се случи да присветне индикацията "Water in fuel filter"?В моя случай лампата присветва веднъж на 1-2 месаца, като само примигва за около секунда и изгасва. Иначе не съм забелязал някакви смущения в двигатела.Горивния ми филтър е на около една година.(JTD 115hp)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар