Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Би следвало да работят ами иска много въртене на белите влътки зад фара . Като отидох да регулират моите фарове техника ми набута една тресчотка в ръката и каза да въртя докато ми се завие свят от въртене . И действително се регулираха фаровете но с много обороти направени с тая врътка . :D
Коментар
-
emzo написа:Ааа колега Жоро, по тази точка съм коментирал 55.75 страници назад, но мисля и профилактично измърморих преди 3-4 пак
Коментар
-
Колеги, темата е пълна с излишни коментари, моля ви да не я допълвате с такива. На всички напомням ОТНОВО какво пише малко по-назад:Колеги, моля придържайте се към първоначалната идея на темата, която е "Да опознаем Фиат Стило", по-точно: интересни неща, свързани с колата, както е във водещите постове. Въпросите, свързани с технически проблеми и особености, е редно да бъдат задавани в съответните раздели на форума. Стило е достатъчно масова кола, за да съществува само една тема за модела. Модераторски екип на fiat-bg.orgЗадаването на въпрос, свързан с технически проблем е нарушение на правилата на форума, ако продължавате да го правите - темата ще бъде заключена, или пък авторите на такива въпроси ще бъдат предупреждавани за това, че не публикуват въпросите си в съответните теми. Изборът е ваш. Целта на тази тема е да се опознае автомобилът, и по-точно - по начина, по който това става в началните страници.
Коментар
-
Ето от тук http://www.autofrostcomfort.com/inde...tpage&Itemid=1 поръчах един,но вече бях купил от ТИ-ВИ груп ASR(японски) и вече му навъртях 3000 км.Звъниш на някой от телефоните обявени за контакт в сайта и се разбирате с любезните хора.А от сайта ми пратиха KBS(американски)-20 лв. плюс транспорта с куриер.Не съм го монтирал,но съм го обещал на emzo.Първо се увери какъв е компресорът ти-дали е DENSO или SANDEN.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар