emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами чета я, няма записана грешка.Като запаля то си изписва ASR/ABS ..... failure - тест с сериозно натискане на спирачката показва, че работи АБС-а и АСР-а при ускорение.Просто в UK форума пишеше, че проблемите са от стоп машинката и аз затова я смених.А пък снимката от аватара е правена с ред ай редъкшън и точно затова ме кефиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Паля тази сутрин и пакASR/ABS ......... фаилуре, докато ги изреди всичките ми наду главата.Стоп машинката е чисто нова, дори подозирам, че старата е била напълно изрядна.Идеи ?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Хм, при теб май е друго, моята грешка беше ESP/ASR, а не ABS. В оня форум говорят само за ASR. По принцип гаснат ли ти лампите на таблото след известно време...т.е. ако не загасиш двигателя де.Изхвърли си фотоапарата!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
mnpenchev
А от какво се получава комплексното ASR,ESP,ABS Failure ? До колкото съм забелязал се появява няколко пъти след смяна на гуми, или когато на някоя джанта и падне баланс или се поизноси, но все си мисля че има и друга причина.Искам само да отбележа, колегите от Бургас да не ходят на диагностика при кафеджиев, 25 лева на вятъра, даже не ми казаха кода на грешките за пасажерския еърбег В събота или неделя ако ми остане време ще подменя всички кабели за дясната седалка, ако не стане, ще я разкостя
Коментар
-
Re: заден плафон
Stoyan_68 написа:icodesi написа:Някои знае ли как се разглобява задния плафон за смяна на крушките,просто не искам да го счупя докато разбера как става?Предния плафон го заредих с диодни крушки и ми хареса как се получи,сега искам да направя и задния.Фиат Стило 1.9 jtd 2003 Multi wagon
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Хм, при теб май е друго, моята грешка беше ESP/ASR, а не ABS. В оня форум говорят само за ASR.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Е па вие ли сте каръци или аз съм късметлия, но откакто взех стилото през септември миналата година до сега съм минал 9 000км и още нищо не съм му пипал нито ми е правило въртел . Само термостата дето му сложих от Рено есента и това е . А разхода на нафта направо мина всички мои очаквания. Миналата седмица в жегите карах постоянно на климатик и разхода е перфектен . За 666км даде 4.5л. :D
Коментар
-
Е па Ловеч-Къкрина , Къкрина -София и в София до кв Стрелбище , после София -Перник при колега и то голямо въртене докато го намеря , от Перник до Дупница и обратно до Ловеч. През това време климатика все си работеше. Скороста по магисталата е била 100-110км и при тая скорост моментния разход ми го даваше до 3.8л. По другите пътища карам с 80--90 км.Мисълта ми беше, че да чукна на дърво нямам никакви забележки . Единствено на две места ходих да ми изчистят това че ми дава индикация за изгоряла свещ но и на двете места ми взеха по 25лв че включвали компютър но не я махнаха индикацията . И аз и свикнах като запаля да ми мига две-три минути и угасне. При покупката ми я смениха изгорялата свещ и колата си пали без проблем но остана изчистването .Но и така ще кара. Стефчо , аз миналата седмица бях 4 дни софиянец. След десетина дни пак се очертава да идвам пак за няколко дни и ще ти чукна ако има възможност да се срещнем и видиш Стилото на живо. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар