Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля Елм327 BT + Symbian GSM + OBDScope = мобилен кодочетецhttp://www.youtube.com/watch?v=-IEnFd7LIB8Разпозна 13 параметъра при мен, но повечето не ги чете вярно, може и да логва.Ааа май дебитомера го чете вярно Благодарности на Мр. Никой за предоставения за проби BT ELM, сега ще си потърся други програмки
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз имам същия адаптор Преди време пробвах различни програми за компютър работещи с ELM327. Някои се връзваха но показваха неверни стойности. Примерно положението на педала на газта - само а го докосна и ставаше 100%.Може би трябва да се намери някоя програма която може по гъвкаво да се сетват параметрите като адреси от които да чете и формули по които да се изчислява прочетения параметър. А това инфо може да се вземе от дефинициите на Унидиаг-а.Другият вариант е да се напише специална програмка ...

Коментар

Kонкретно тази програмка отчита APP-то точно обратно - не можах да я накарам да покаже 100%.Аз още като видях програмата си казах, че и DTC да чете пак ще е от полза.Обаче нямам никакви записани грешки (за мое щастие) и не можах да видя дали изписва описание освен кодовете.п.с. всъчщност FIAT ECU SCAN работи перфектно с ЕЛМ-а, няма нужда да се пише програма.Освеако не става дума за симбиан, уин мо и андроид софтуер.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Грешка можеш да си запишеш на секундата - откачи кабела от клапана за EGR при работещ двигател

Коментар

Или МАР - сензора - по на лесно място ми е.Ще пробвам ей сега след работа.edit - да ама не, кората на ДВГ ми пречи, нямах имбус под ръка, абе утре ще симулирам грешка.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Клапата за вътрешен въздух не работи.Къде може да е проблема ? Лампата за включване работи но клапата не действа изобщо.Някой ако може да помогне нещо да каже.
              FIAT STILO SW 1.9 JTD 115

Коментар

Ax **** и кочинка ** ***.Смених стоп машинката, сега датчика за задна скорост се е*ава.Утре кое ?p.s. стоп машинката и датчика за задна скорост НЕ са немски
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Паля тази сутрин и пакASR/ABS ......... фаилуре, докато ги изреди всичките ми наду главата.Стоп машинката е чисто нова, дори подозирам, че старата е била напълно изрядна.Идеи ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Паля тази сутрин и пакASR/ABS ......... фаилуре, докато ги изреди всичките ми наду главата.Стоп машинката е чисто нова, дори подозирам, че старата е била напълно изрядна.Идеи ?
                    Добре де, провери си стоповете дали светват нормално когато ти го направи това. Застани назад към някоя витрина и гледай... Като закачиш ПС-то, коя грешка е запомнило?
                    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Светят, светят Няма грешка записана.Това го прави от дъжд на вятър и въпреки failure въпросните системи работят.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Привет,Наскоро ми се появи проблем със свалянето на задна седалка: като дръпна ръчката и седалката не се освобождава.Подозирам нещо откачено вътре... гледам че има някави жила вътре. Проблемът е че немога да го разглобя, тъй като болтовете са недостижими с в нормалното състояние на седалката...В момента идикатора до ръчката не е червен, което значи че седалката е закопчана.Някой имал ли е подобен проблем и намерил ли е решение?Благодаря предварително?
                        Прикачени файлове

Коментар

някой знае ли колко мм са високочестотните говорителчета в предните врати?

Коментар

@xaerial - назад в темата, съм слагал снимки, 20мм по спомени, но не съм сигурен, ако не ги намериш ще ги снимам, аз съм ги сменил с копринени и съм ги закрепил със силиконов пистолет.Нямат мърдане.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

заден плафон

Някои знае ли как се разглобява задния плафон за смяна на крушките,просто не искам да го счупя докато разбера как става?Предния плафон го заредих с диодни крушки и ми хареса как се получи,сега искам да направя и задния.
                              Фиат Стило 1.9 jtd 2003 Multi wagon

Коментар

Re: заден плафон

icodesi написа:
                                Някои знае ли как се разглобява задния плафон за смяна на крушките,просто не искам да го счупя докато разбера как става?Предния плафон го заредих с диодни крушки и ми хареса как се получи,сега искам да направя и задния.
                                Стр.193 (194) от http://download.fiat-bg.org/Books/St...andbook_En.pdf
                                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                                X