Към Stoyan_68: Ами да: 14,2V x 0,106A = 1,51W Към emzo: Защо да не е възможно, задните спирачки са значително по-слабо натоварени. И ако предишният собственик не е взимал завоите с ръчна...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги кажете чертата преди средата на показанието за загряване на таблото на колко градуса съответства, на средата мисля, че е 90 а предната черта 85 ли е, налагах транспортир на една снимка, мисля че е 85, прав ли съм, при дълги спускания извън градско някой път без газ ми пада стрелката към тази черта, но както и подам газ след 5-10 секунди си отива на средата, а иначе никога не ми е минавала средата, това нормално състояние ли е?, и това ме интересува чертата дали е 85 градуса? На снимката съм сложил една тънка червена линия докъдето ми пада стрелката не повече от това!
Коментар
-
Sev, защо си мисля, че и при Ново Браво средата е 80гр.Мене сърцето ме заболя да дам 115лв за термостат и 35лв за труд, обаче, както каза Ники (на Хитко майсторчето) - съединител се сменя по-лесно Сега стрелката стига средата и не мърда от там, а перката за сега включва само като пусна климатика Перфектна охладителна система имат тия печки.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Pecho написа:Ами да: 14,2V x 0,106A = 1,51WFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Ами аз и отзад съм частично със светодиоди :D: на единия габарит и единия стоп (едната светлина нали е комбинирана та не успях да намеря подходящо китайско светодиодно творение и съм си нормални). Мисля, че бяха ето такива.Обаче за осветлението на номера ударих греда (май бях писал навремето ) - пищи и извежда съобщение за изгоряла крушка (само дето не казва лявата ли е или дясната! :D). А точно тези ми се щеше да ги сменя, защото обикновените 5-ватови доста греят... Затова, където видя да продават крушки, все питам дали няма примерно 3-ватови. P.S. Ха, сега като ходих на сайта на DX, гледам че тези за габаритите си ги пише 1,35W! Китайците ли са сменили описанието или (по-вероятно) аз съм забравил?...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар