Ами не знам дали е оправена, как да разбера, освен закачане на компютър. Значи лампата не свети вече 100 км. Колата пали, а в началото не палеше.. Ще ида при Бобо, до там имам 20 км. Ще покарам още 20-30-50. Ако не светне надписа ще му кажа, че няма да я правим сега, а ще ида да я диагностицирам на лаптопа на познати (и на някоя от срещите ще ида) А ако пак светне лампата - ляга на операционната. Нали няма вероятност лампата да светва, защото грешката трябва да бъде нулирана през компютър? Предполагам се самонулираппФИАТ Форум СрещиВсяка неделя от 11:30 в пицария Пипълс или Толедо - кв. Хиподрума Някой мисли ли да ходи на тази и да има компютър под ръка? Да удари едно рамо, докато аз си взема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тук има 2 варианта - датчикът е бил ок, и наистина майсторът ти нещо му е направил, и е редно да го смени за негова сметка, и вторият - датчикът е съвсем здрав физически, буксата му е здрава, но просто е излязъл от строя, и не е бил в ред още преди да сменяш ремъците. Станало е съвпадение. Все пак драсни едно ЛС на Pecho, ако утре иддва на срещата - ще измислим нещо, ама и той като Бобо взима по 30 лева...
Коментар
-
emzo написа:Имай напредвид, че този датчик на JTD100/105 си е направо консуматив. Или не беше той, абе все ги бъркам или по-скоро не си правя труда да го запомня.п.с. ела до СтЗ, аз таксувам само една кола лайт, тия ваште там са кожодери
Коментар
-
ogi28b написа:и вторият - датчикът е съвсем здрав физически, буксата му е здрава, но просто е излязъл от строя, и не е бил в ред още преди да сменяш ремъците. Станало е съвпадение.ogi28b написа:Все пак драсни едно ЛС на Pecho... и той като Бобо взима по 30 лева..."Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never"
------------------------------------------
Fiat Stilo 1,9 JTD 115, 3 врати
Коментар
-
Брей, гледам, че за няколко часа, откакто не съм влизал във форума, темата стигнала 100-ната страница! Симионе, не знам защо не ми звънна, като е толкова спешна работата с четенето на грешката. Няма проблем да вържем кабела, не слушай провокациите на Оги Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 (искам да видя човека, който ще се похвали, че изобщо съм му взел някакви пари за подобно нещо!). Освен това, разбрах чеex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
tomsan написа:Хех еми от Италия е от къде може, само там са такива мурдари, има още много дребни неща за до изкусуряване като цяло, но всичко с времето си, пък и за толкова пари, толкоз :D .Емо мерси за снимките , обаче при мен всичко е на мястото си, без пластините който правят контакт с крушката .
Коментар
-
Martin’s написа:Колеги някой знае ли дали има филтри в предната линия говорители и ако да къде се намират ?Защото съм решил да заменя говорителите, а в новата компонентна система има филтри и се чудя и в колата ако има дали да ги заменя ?'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Добре де, пак е нещо Ясно, че тока трябва да е по-сериозен за да излъже чека...ама колко...божа работаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Stoyan_68 написа:Добре де, пак е нещо Ясно, че тока трябва да е по-сериозен за да излъже чека...ама колко...божа работаFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар