Имам такъв въпрос -едната задна гума не стои вертикално, а долната част на гумата е изнесена навън.Може ли причината да е различна от удар? Износени втулки или друго?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
задно окачване - Типо 1.6
Collapse
X
-
Re: задно окачване - Типо 1.6
Nata_li написа:Имам такъв въпрос -едната задна гума не стои вертикално, а долната част на гумата е изнесена навън.Може ли причината да е различна от удар? Износени втулки или друго?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Опа, сори, писах в другата тема, щото си гледам новите теми отдолу нагоре...Та там написах това:Лагери на носач. Натъртвам: не на главина, а на носач. Те са два броя комплект. Отделно аз като ги сменях казаха, че се сменят и леви и десни. На мен ми взеха по 40 лв на страна за лагери и каквото там още трябва - то си върви комплект и още по толкова за труд.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
от 40 до 50лв е сдената на единия комплект двоини лагери смяната е трудна-даи на майсторите да се гурчат-цената е пак от 40 до 50лв при маистор!може да си смениш едната страна само но като съвет-сменяи и двета-поне да знаеш че са нови а не след някои месец да стане същото само че от другата страна!успехFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
Re: задно окачване - Типо 1.6
Nata_li написа:Имам такъв въпрос -едната задна гума не стои вертикално, а долната част на гумата е изнесена навън.Може ли причината да е различна от удар? Износени втулки или друго?
Коментар
-
Nata_li написа:Мерси много за отговорите.Мислите ли, че може малко да отложа ремонта, около 100-тина км каране дали ще се прецака повече?
Коментар
-
puntotras написа:споко колега аз карах 1година близо с крива задна гума и нищо не стана хехе така че карай смело :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар