Колеги от 1 - 2 месеца усештах някакви вибрации когато палех колата някаде около 1500 - 2000 оборота, нослед като загрее и нямаше нищо ...Но нали снощи беше около -13 и като я запалих сутринта "вибрациите" бяха доста силни - чувстваха се на волана, дори на на пода при краката, а след като загря не изчезнаха напално ами намаляха ... Аз мисля, че е някой тампон на двигателя, незнам какво друго може да е ?Ако някой има мнение по въпроса да сподели ... А утре мисля да се обадя в АутоИталия да запиша час да я видят да не стане по зле ...Или да ми препоръчате къде другаде ако имате съмнения за АутоИталия ?Колата "Stilo 1.9 JTD" ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибрации на двигателя ?
Collapse
X
-
Това ще е някакъв нов вид "проблем", щом няма мнения :D ... това в кръга на шегата ...Утре си записах час в Ауто Италия ... по телефона им казах за какво става дума, казаха ми катоотида и ако проблема го няма (защото нали като позагрее изчезва) да я оставя да пренощува ...Ами дано не е нещо сериозно ... ще напиша какво се е получило след това ...Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
-
Братле за АутоИталия не знам може би са читави техниците но знам че са малко скъпи(да си кажа честно не съм чувал хубави неща за тях и не бих ходил там)..поне според мен ако искаш мога да ти препоръчам човек...Колкото до вибрацията това обикновенно е съвкупност от няколко неща...Грешки в борд компютъра,кофти нафта,студено време (нормално е в студените сутрини да вибрира малко повечко и да трака по силно но в нормални граници)... Подгряващите ти свещи читави ли са , понякога заради една свещ се появяват такива проблеми... все пак не съм техник само коментирам мои наблюдения...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Внимавай с тези от Ауто Италия, аз лично им нямам доверие, още повече пък като те карат да оставяш колата да пренощува. Пиши после какво е станало и какъв е проблема. Иначе при мен като е много студено като запаля ми се струва че една идея повече трака и вибрира но мисля че това е нормално!FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
и при мен се случи такано не като запалихами след 500 метра, и почна силна вибрация около 2 минути и всичко се успокоитресеше се всичко и много здраво. изключих я включих я пак такаи сама отихна след 2-3 минута.мисля си че е от бензина нещо.като влезе въздух вътре.преди имах пежо и все наливах бензин преди да свърши на цяло и като напълня резервоара и като тръгна почваше да забива и да падат обороти и да загася.и си мисля че е същото но тук с май е с вибрация от 1 месец нямам проблем .всичко е ок.
Коментар
-
Колеги аз малко съм пообъркал описаното в 1-я ми пост ...Такааа - сутрин в студа като запаля няма грам вибрации ... след като покарам и загрее и като я загася,след това като запаля тогава ги има тези вибрации при 1500 - 2000 оборота ... И така сипродължава "паля, гася, паля, гася ..." и си ги има ... И когата я хване пак студа паля и и няма нищо !Но както и да е ... Закарах я преди 2 часа в Ауто Италия, казах им какъв е проблема - пък да видимкакво ще положението на края ... "Дано да е добро" :DFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Ето какво ми казаха в Ауто Италия ... Два тампона на двг-я са заминали ... Отидох да проверя ценитев "авточастите" в зградата и:1-я тампон - 245.85лв. (този който ми трябва)2-я тампон - 136лв. (този който ми трябва)3-я тампон - 99.40лв.Работа за сменяне на 2-та тампона - около 150 - 160лв. (без да смятат просто информативно ми казаха)И си казах първо да проверя цените и във Vanto Trade:И 3-те тампона - около 300лв.Работа за сменяне на 3-те тампона - 110лв. (и някакви стотинки), (сметнаха го на елка)Утре си записах час във Vanto Trade ... ще видим това което са ми казали дали е така и какво се еполучило на края ...Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Защо не провериш и тук http://www.axm-auto.com/ за цената на частите. Поне за ориентир.FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
Martin’s написа:Ето какво ми казаха в Ауто Италия ... Два тампона на двг-я са заминали ... Отидох да проверя ценитев "авточастите" в зградата и:1-я тампон - 245.85лв. (този който ми трябва)2-я тампон - 136лв. (този който ми трябва)3-я тампон - 99.40лв.Работа за сменяне на 2-та тампона - около 150 - 160лв. (без да смятат просто информативно ми казаха)И си казах първо да проверя цените и във Vanto Trade:И 3-те тампона - около 300лв.Работа за сменяне на 3-те тампона - 110лв. (и някакви стотинки), (сметнаха го на елка)Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар