Оказа се, че тече от 4-та дюза, нали има тапичка отгоре и от там изтичала нафтата Сега сложи едно маркуче което го запуши в единият край с един винт, и спря да тече........но до кога
Е пак побългаряване... Не ти ли предложи "майстора" по сполучлив начин за ремонт? Аз едно време на 20 годишния опел запушвах маркучите с болтчета и винтчета...
Оказа се, че тече от 4-та дюза, нали има тапичка отгоре и от там изтичала нафтата Сега сложи едно маркуче което го запуши в единият край с един винт, и спря да тече........но до кога
Това е побългарена работа и лошото е,че в най-неподходящият момен ще те изпорти.. сиреч ще глътне въздух от там.Такива тапи или заглушки както им казнат съм купувал от м-н "Славянка" в Пазарджик.Опитай в интернет да ги намериш ако имат сайт и си поръчай.Предполагам ще откликнат.Бройката е левче.
споко колега-на мойата е от 2 години с винтче и досега не е мръднал!
Е сигурно и мойта е била 2 години, ама на второта година и първия ден.. "мръдна".. и то мръдна на "Витошка" в най-голямото задръстване... сигурно много псувни съм отнесъл! Иначе с тел и чук работата е ясна.. много ще изкара!
Коментар