Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типото не вдига обороти !!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Типото не вдига обороти !!!

    Здравейте,имам Fiat Tipo 1.6 i.e 75 к.с. 1994 г.Снабдена е с Газова уредба.Проблема е в това ,че колата не иска да пали на бензин или пали адски трудно след половин час въртене на стартер другия проблем е ,че като подавам по-рязко газ тя всякаш се дави оборотите падат и накрая угасва.При много плавно подаване на газ докато е на бензин колата вдига обороти но трудно след като мине границата от 3000 вече почва да заглъхва. Сега вече и на газ почна да прави така. Не вдига повече от 3000 обората вече и газ. Благодарч предварително. Съмнявам се да не ми се е сдухал двигателя Благодаря предварително.
    Fiat Tipo 1.6 i.e. 94 г.

    #2
    колега провери си свещите и кабелите , може да имаш някои прекъснат кабел или много са ти нагорели свещите .като оспееш да я запалиш патка ли ( имам предвид някакви детонации отпред в двигателя), обороти даржи ли на празен ход ?
    Fiat Brava 1.4 12v SX

    Коментар


      #3
      Може да е от много работи парво провери кабели и свещи, филтрите за горивото,но има голяма вероятност компа да се е побъркал от грешки,ей поради тази причина не си сложих газова,просто някой двигатели се имат ядове с газта.успех
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

      Коментар


        #4
        Имам същата кола. Желязна машинка си е.При правилни настройки на газовата, на 2 седмици трябва да се откача акумулатора щото на газ като е се обучава да не подава бензин, и после не ще да пали.Затова, колега, първо си направи настройките на газовата. Ще разбереш че не са ок като свалиш минуса на акумулатора за 10 мин и запали все едно нищо не е било.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

        Коментар


          #5
          Колега послушай колегата GTipo както казах и аз натрупване на грешки в компютъра на колата,а компютъра регулира подаването на горивото,при откачането му (на акумолатора) компа се рестартира и найстина палиш после се едно нищо и е нямало.Замери си и ламбда сондата,аз съм имал проблеми с нея с разхода и вървежа на колата.Успех
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

          Коментар

          Working...
          X