Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На газ върви, на бензин не ще. Браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    На браво помпата е под задната седалка, недей да вадиш бутилката.
    Как го реши че е там помпата е там.Зад облегалката,в багажника има един прорез под стелката.
    FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

zzzz323 написа:
      van_dal написа:
      На браво помпата е под задната седалка, недей да вадиш бутилката.
      Как го реши че е там помпата е там.Зад облегалката,в багажника има един прорез под стелката.
      Сега в 9 часа ще ясно къде е, но щом има съмнение, май ще се окаже в багажника, мисля, че под седалката не го видяха младежите вчера.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=693погледни тук имах подобен проблем. Дано ти помогне. Помпата е в багажника. понякога се късат маркучи в самата кошница на помпата провери ги добре
        F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
        F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

bbw написа:
          http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=693погледни тук имах подобен проблем. Дано ти помогне. Помпата е в багажника. понякога се късат маркучи в самата кошница на помпата провери ги добре
          Битката продължава, помпата се намира в багажника, излезе отттам с някоя и друга псувня, жужи си кротко, но отказва да подкачва гориво, нещо вътре е станало - я перката и се е откачила, я дявол знае какво друго, за смяна е, иначе маркучите са като нови. Не мисля, че газовата уредба е причина по някакъв повод, не съм пазил толкова много досега бензиновата изсталация, то не е палене винаги на бензин, не е чудо, дошло и е времето начи

Коментар

Plastex написа:
            bbw написа:
            Битката продължава, помпата се намира в багажника, излезе отттам с някоя и друга псувня, жужи си кротко, но отказва да подкачва гориво, нещо вътре е станало - я перката и се е откачила, я дявол знае какво друго, за смяна е, иначе маркучите са като нови. Не мисля, че газовата уредба е причина по някакъв повод, не съм пазил толкова много досега бензиновата изсталация, то не е палене винаги на бензин, не е чудо, дошло и е времето начи
            като купуваш ти препоръчвам WALBRO - още ги опаковат като HOFERне се лъжи по китайски боклуци или надценени БОШ-овеоколо 100- 120 лв. е нормалната цена САМО за помпа , без кошницата

Коментар

u_bo написа:
              като купуваш ти препоръчвам WALBRO - още ги опаковат като HOFERне се лъжи по китайски боклуци или надценени БОШ-овеоколо 100- 120 лв. е нормалната цена САМО за помпа , без кошницата
              Намерих съвсем същата, каквато бе моята- WALBRO от много точен човек от форума, сменихме я, няма проблеми, спусна се веднага машинчето. Старата може да ида на стругар да и пусне един нож, та да се разкапсулова и да видя какво точно бе това- върти се, а не помпи.

Коментар

тръгна ли на бензин вече колата колега ? че и моята на бензин не откъсва ... на празен ход иначе като я засиля и прехвърля на бензин лети ама си и понамирисва и някой път тресе и не върви
                1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
                  тръгна ли на бензин вече колата колега ? че и моята на бензин не откъсва ... на празен ход иначе като я засиля и прехвърля на бензин лети ама си и понамирисва и някой път тресе и не върви
                  Moeто бе различно, макар да се чуваше да работи, не подкачваше. След смяна заработи, при теб мисля да започнеш проби от към коша на двигателя- развий маркучите които доставят бензина и завърти с двигателя за много малко, но противопожарни мерки да не жалиш! Студен двигател е препоръчително, изобщо не е добра идея бензина да попадне върху двигателя. Ако даде хубава струя нещата са ти отпред, изключваш помпа и филтър. Ако нещата са добре трябва да хвърли струя като фонтан направо, дебита и е 100л/час. Ако не е това, други колеги може би ще знаят какво може да е след тая връзка. Успех

Коментар

Plastex написа:
                    u_bo написа:
                    Намерих съвсем същата, каквато бе моята- WALBRO от много точен човек от форума, сменихме я, няма проблеми, спусна се веднага машинчето. Старата може да ида на стругар да и пусне един нож, та да се разкапсулова и да видя какво точно бе това- върти се, а не помпи.
                    е кой е този колега от форума? защо го криеш

Коментар

Не познавам човек който използва пропан-бутан за гориво и да няма проблеми с работата на бензин.Рано или късно проблемите започват било то Опел,Фолксваген,Фиат,БМВ или каквото и да било.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        Не познавам човек който използва пропан-бутан за гориво и да няма проблеми с работата на бензин.Рано или късно проблемите започват било то Опел,Фолксваген,Фиат,БМВ или каквото и да било.
                        а аз не познавам човек с дизел, дето да има евтини ремонти... като на бензин и газ

Коментар

u_bo написа:
                          е кой е този колега от форума? защо го криеш
                          А, нека го похваля без негово разрешение- Walker , няма грешка момчето, и подозирам, че знае как да се справя с компютъра на колите, което вече ме прави безстрашен и по отношение на диагностиките, досега изтръпвах при мисълта, че в някой сервиз ще гледат мъдро и ще ми разправят кое е за смяна, а каквото и да сменя, все да е същото...
                          Tornado написа:
                          Абсолютно не мога да се съглася. За 25 години съм карал на газ 2 полски фиата, 2 москвича 21412, 2 типо, един еспейс и сега това браво. Не съм имал проблеми на бензин, ако е кой знае какъв голям проблем това, че на единия полски брат му се проби поплавъка, та го смених, но то си беше безогледно препускане само на газ, с месеци, без дори да има бензин в нея Да не говоря за това, че това браво ми е от най-глезените по отношение газ-бензин, винаги се пали на бензин, след около минута я форсирам и прескачайки 3100 оборота минава на газ, абе, гевезелъци, които поддържат системата чиста, дошло и е времето на помпата, друга логика няма, а и помпата си върти, сигурно перката е паднала, което едва ли е причинено от газовата уредба, разбирам да е останала без бензин и да е изгоряла, няма такова нещо.

Коментар

Working...
                          X