Искам да ви попитам има ли някаква програма или калкулатор или формула - за точното пресмятане на разхода на гориво спрямо изминатите километри ПРИМЕР: ЗАРЕДИЛ СЪМ 55л.и съм изминал 640км. колко средния разход на гориво???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се пресмята разхода на гориво
Collapse
X
-
Re: Как се пресмята разхода на гориво
maxuel82 написа:Искам да ви попитам има ли някаква програма или калкулатор или формула - за точното пресмятане на разхода на гориво спрямо изминатите километри ПРИМЕР: ЗАРЕДИЛ СЪМ 55л.и съм изминал 640км. колко средния разход на гориво???Прикачени файловеAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Колега ето формулата:Търсил колко литра сме изгорили за 100 км - тоест:Х литра на 100 км.И става литри/километри = изгорени литри за 1 км. Като умножиш по 100 км. получаваш разхода по стандарт.В твоя случай: 55л./640км.=0.0859375 л./ 1км.Умножено по 100км. = приблизително 8.6л./100км. :D Поздрави!`99 FIAT Marea Weekend 100TD
Коментар
-
maxuel82 написа:Много благодаря Искам само да попитам за фаила да го отворя Exel ли трябва да си кача -че ми казва че неможе да го отвори?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
iuly_vn написа:Това е е...и елементарната математика. Справка - ,,Това го знае всяко хлапе" . Хората от другите форуми ще си кажат за нас: Е...и тия от Фиат кви са т.пи! Що за тема... Елементарно Уотсън!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
iuly_vn написа:Това е е...и елементарната математика. Справка - ,,Това го знае всяко хлапе" . Хората от другите форуми ще си кажат за нас: Е...и тия от Фиат кви са т.пи! Що за тема... Елементарно Уотсън!LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
Сайтът www.spritmonitor.de също предлага добра възможност за следене на разхода, много колеги го използват в подписите си, вкл. и аз. Колега, а ти като зареждаш камион, снабди се с карта за отстъпка на форума, и така без никакви усилия ще помагаш за развитието му, я виж какви пичове има, и как бързо и точно ти помагат!
Коментар
-
ogi28b написа:Сайтът www.spritmonitor.de също предлага добра възможност за следене на разхода, много колеги го използват в подписите си, вкл. и аз. Колега, а ти като зареждаш камион, снабди се с карта за отстъпка на форума, и така без никакви усилия ще помагаш за развитието му, я виж какви пичове има, и как бързо и точно ти помагат!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар