здравеите колеги наскоро се здобихме с малко бръмбар4е фиат пунто 2000 година дизел4е 4исто колата е отли4ен дамски автомобил както и градцки разсхода е меко казано приятен и като цяло автомобил4ето няма грешка питането ми е следното 4е ми направи впе4атление 4е на таблото имаме само километраж без никакви други уреди за температура на водата оборотомер и секви такива екстри та основния ми вапрос е може ли да сложим друго табло което има оборотомер4е индикаци за температура на вода масло и тн буксите позволяват ли го от кои модел може да стане все пак е дизелов мотор и много ми се изка да следим температурата на водата минами през ума да слагам допълнителни уреди но с оглед на другата ми кола която е с допулнително турбо на бензинов мотор и си4ките уреди по нея твърдо мие забранила своеволия по неината кола 10ь предварително за отговорите1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. "Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вапрос4е относно таблото на за пунто
Collapse
X
-
Може да се сложи много лесно допълнителен уред за температурата на водата. Взема се датчик и уред за температурата от Лада 1500. Датчика става точно на мястото на оригиналния и се използва и същия кабел. Сваля се таблото и се прекъсва кабела от датчика към таблото, след което този кабел се свързва към уреда, подава се и 12 волта и по желание се подвързва и осветлението на уреда, поне аз така направих и всичко работи много добре.FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар