Можете ли да ми кажеде колко гори Фиат Пунто 1.6 88 к.с и Пунто 1.2 16V 86к.с. Благодаря предварително Колега, промених заглавието на темата - моля, бъди по-специфичен.Zaphod
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на Пунто 1.2 16V
Collapse
X
-
По въпроса с разхода на гориво почти всяка седмица я дъфчем тая тема.Относителна работа.Зависи в града ли се кара или извън града дали на близки разтояния или на по далечни. Според мен противно на очакванията 1.6 би трябвало да ти гори по малко от 1.2 Сега карам 1.2 Пунто 75 коня но като че ли 1 .6 ще е по добро.По малкото кубици искат повечко напъване и газ и оставам с впечатлението че и гори повече.
-
коцев написа:По въпроса с разхода на гориво почти всяка седмица я дъфчем тая тема.Относителна работа.Зависи в града ли се кара или извън града дали на близки разтояния или на по далечни. Според мен противно на очакванията 1.6 би трябвало да ти гори по малко от 1.2 Сега карам 1.2 Пунто 75 коня но като че ли 1 .6 ще е по добро.По малкото кубици искат повечко напъване и газ и оставам с впечатлението че и гори повече."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:коцев написа:По въпроса с разхода на гориво почти всяка седмица я дъфчем тая тема.Относителна работа.Зависи в града ли се кара или извън града дали на близки разтояния или на по далечни. Според мен противно на очакванията 1.6 би трябвало да ти гори по малко от 1.2 Сега карам 1.2 Пунто 75 коня но като че ли 1 .6 ще е по добро.По малкото кубици искат повечко напъване и газ и оставам с впечатлението че и гори повече.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Има голяма разлика в разхода при т.н. "градско" в различните градове. Предлагам софианци да си въведат термина "софийско".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Има голяма разлика в разхода при т.н. "градско" в различните градове. Предлагам софианци да си въведат термина "софийско".фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:kiro_of_the_day написа:Има голяма разлика в разхода при т.н. "градско" в различните градове. Предлагам софианци да си въведат термина "софийско".TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
не съм пътувал скоро до там ,но май е актуално само да споделяме разхода на извънградско и скороста с която е постигнат ....а иначе другото за градското е по скоро ,абе у ред ми колата виж на тоя колко харчи(в рамките на шегата разбира се ).p.s.но смея да твърдя всички коли които съм карал за повече време и преди това съм ,гледал техн.характеристки и тем подобни за разход или нещо друго -само едно ауди 90 се е доближавало до цифрите (всички коли са 2-ра ръка разбира се )фиатче Браво 2.0
Коментар
-
stef написа:toko написа:коцев написа:По въпроса с разхода на гориво почти всяка седмица я дъфчем тая тема.Относителна работа.Зависи в града ли се кара или извън града дали на близки разтояния или на по далечни. Според мен противно на очакванията 1.6 би трябвало да ти гори по малко от 1.2 Сега карам 1.2 Пунто 75 коня но като че ли 1 .6 ще е по добро.По малкото кубици искат повечко напъване и газ и оставам с впечатлението че и гори повече."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Orcinus
Re: goreneto
Mitko написа:Карам Tipo 1.6 DOHC. 9 в града и 6 извън града.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар