Колеги, някой да си е ремонтирал механизма за отваряне на багажника за Браво/а.Става дума за лостчето до шоф. седалка, което отваря багажника.Онзи ден дърпам и ...тц не се отваря.Ако някой си е играл с такава задачка, ще съм благодарен да сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Багажник Браво/а
Collapse
X
-
Мерси много!.Ще го ровя тва жило на малко по-човешко време.На тоя студ няма да е.То трябва и маркуча за задната чистачка да погледна, че не пръска и ще мн удобно, ако и при мен минава оттам.Не го знам откъде минава(не съм се заглеждал мн мн).Въпросното клапанче за задната чистачка не го намерих там, където повечето хора от форума пишат- отпред под капака пред волана.Някакви идеи къде може да е на друго място?.Да ровя ли в задната врата или може да е някъде другаде отпред?
Коментар
-
това клапанче го гледах някъде на един познат на бравото ама ся не се сещам , провери ли под кората на предния капак или там май беше за предните пръскалки. сигурен съм че беше някъде отпред в двигателния отсек , то казанчето е отляво но маркучето минава зад двигателя и отива от дясната страна на колата , трябва да е в тази отсечка ама ти не каза с какъв двигател си , защото казанчето може и да е отдясно на двг. :DFiat Brava 1.4 12v SX
Коментар
-
aron666 написа:това клапанче го гледах някъде на един познат на бравото ама ся не се сещам , провери ли под кората на предния капак или там май беше за предните пръскалки. сигурен съм че беше някъде отпред в двигателния отсек , то казанчето е отляво но маркучето минава зад двигателя и отива от дясната страна на колата , трябва да е в тази отсечка ама ти не каза с какъв двигател си , защото казанчето може и да е отдясно на двг. :D
Коментар
-
На мен ми се случи точно така - работеше си и по едно време дърпам и тц - не се отватя. Дърпах лостчето и разбрах че жилото не е скъсано. Оказа се, че се е измъкнало там при багажника и не дърпа достатъчно едно палче за да се отвори багажника. Трябва да отвиеш там мисля 2 болта бяха, те се виждат, и си го закачи наново - много е лесно. Даже може да си го регулираш колко опънато да е.FIAT Bravo 1,9 JTD GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар