здравейте,имам следния въпрос,относно киломертража на фиат брава:Случвало ли му се е на някой даните на киломертажа(километрите)да ги показва хаотично,в смисъл от средата,или от зад напред.това се случи след като колата"ходи "на диагностика,всъщност незнам дали има връзка....Ще съм благодарен на някой ако сподели идеи и мнение,понеже ми писна да карам с 220 на втора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
километраж фиат брава
Collapse
X
-
Re: километраж фиат брава
lusko_vt написа:здравейте,имам следния въпрос,относно киломертража на фиат брава:Случвало ли му се е на някой даните на киломертажа(километрите)да ги показва хаотично,в смисъл от средата,или от зад напред.това се случи след като колата"ходи "на диагностика,всъщност незнам дали има връзка....Ще съм благодарен на някой ако сподели идеи и мнение,понеже ми писна да карам с 220 на втора--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
..и това е вариянт,но все пак повече мнения повече идей.Мерси за вниманието!!Виж тук,това съм аз!! www.artcars-tuning.hit.bg
Коментар
-
Явно проблема идва от лоши връзки, трябва да се проверят буксите които се включват към таблото отзад напръскайте ги с контактен спрей. Пробвайте да откачите бушона, който захранва таблото не помня кой беше точно единия от които са с надпис servise изчакайте 5-10мин. може и да се оправи. Възможно е....всъщност колата скоро ли е купувана, може километража да е бъзикан като са го превъртали и да е повреден.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ами относно разкачането на бушона-откачах акомулатора,предполагам ефекта рябва да е същия.А за таблото,то не е смъквано за да се разместят буксите.Предполагам,ако е станало нещо е в кутията,където е буксата,там има ли вариянт нещо свързано с километража,да е разместено или извадено.А аз по принцип съм от БМВклуба и искам да попитам,на ФИАТа има ли някакакав чек контрол на таблото за проверка на уредите-да се тестват дали работят,както при бмв моделите?Мерси още веднъж а вниманието!!!Виж тук,това съм аз!! www.artcars-tuning.hit.bg
Коментар
-
Не няма сервизна книжка,ще се поровя да потърся имформация из интернет, мерси за номера на бушона ще проверя.Виж тук,това съм аз!! www.artcars-tuning.hit.bg
Коментар
-
Проблема е решен :D оказа се че стрелката се е разхлабила и мърда по малко като се даде на контакт.... :D Взема ми здравето.....Виж тук,това съм аз!! www.artcars-tuning.hit.bg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар