Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за някой(проблемни) неща.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за някой(проблемни) неща.

От седмица имам Брава 1.6 16v,и имам няколко въпроса.Беше махната кутията на маркуча за въздушният филтър(намира се пред резервоарчето за хидр.масло)за какво служи тя?Липсва ми ’’нещо’’предполагам е маншон който стои в самият край на възд.филтър,оказва ли липса та му на работата на двигателя?Имам и проблем с паленето:когато е топла,запалва и не може да се изсфорсира,като подам газ угасва.Колата има газова Брс,и при положение за палене само на газ пали веднага,но при положение на запалване на бензин и после да обърне сама на газ,пак същият проблрм описан по горе:пали но на някакви мин.обороти и гасне.Поизчетох доста от форума,но не намерих отговори за проблема ми.
    brava 1.6 16v 95g

Аз разбрах, че ти липсва кутията, в която е поместен въздушният филтър. Най-добре направи снимка на двигателния отсег и я постави да я видим.
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Re: Питане за някой(проблемни) неща.

harvatin написа:
      От седмица имам Брава 1.6 16v,и имам няколко въпроса.Беше махната кутията на маркуча за въздушният филтър(намира се пред резервоарчето за хидр.масло)за какво служи тя?Липсва ми ’’нещо’’предполагам е маншон който стои в самият край на възд.филтър,оказва ли липса та му на работата на двигателя?Имам и проблем с паленето:когато е топла,запалва и не може да се изсфорсира,като подам газ угасва.Колата има газова Брс,и при положение за палене само на газ пали веднага,но при положение на запалване на бензин и после да обърне сама на газ,пак същият проблрм описан по горе:пали но на някакви мин.обороти и гасне.Поизчетох доста от форума,но не намерих отговори за проблема ми.
      Ела в неделя на сбирката на стадиона, вероятно ще е от 5ч. Ще погледнем колата на място и ще ти се изяснят много работи. Малко не се разбира сега ли си сложил газовата уредба или така си я купил. На бензин като караш свети ли ти индикатора на таблото за грешка в компютъра? По принцип всички газаджии като монтират газ уредба на 1,6 премахват тази разширителната кутия и на изхода слагат кихалка, но това се прави само при обикновенна газ уредба, при инжекционна всичко си е много по-лесно...... Ето следи тази тема : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...014&start=1830
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
      X