От седмица имам Брава 1.6 16v,и имам няколко въпроса.Беше махната кутията на маркуча за въздушният филтър(намира се пред резервоарчето за хидр.масло)за какво служи тя?Липсва ми ’’нещо’’предполагам е маншон който стои в самият край на възд.филтър,оказва ли липса та му на работата на двигателя?Имам и проблем с паленето:когато е топла,запалва и не може да се изсфорсира,като подам газ угасва.Колата има газова Брс,и при положение за палене само на газ пали веднага,но при положение на запалване на бензин и после да обърне сама на газ,пак същият проблрм описан по горе:пали но на някакви мин.обороти и гасне.Поизчетох доста от форума,но не намерих отговори за проблема ми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за някой(проблемни) неща.
Collapse
X
-
Аз разбрах, че ти липсва кутията, в която е поместен въздушният филтър. Най-добре направи снимка на двигателния отсег и я постави да я видим.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Re: Питане за някой(проблемни) неща.
harvatin написа:От седмица имам Брава 1.6 16v,и имам няколко въпроса.Беше махната кутията на маркуча за въздушният филтър(намира се пред резервоарчето за хидр.масло)за какво служи тя?Липсва ми ’’нещо’’предполагам е маншон който стои в самият край на възд.филтър,оказва ли липса та му на работата на двигателя?Имам и проблем с паленето:когато е топла,запалва и не може да се изсфорсира,като подам газ угасва.Колата има газова Брс,и при положение за палене само на газ пали веднага,но при положение на запалване на бензин и после да обърне сама на газ,пак същият проблрм описан по горе:пали но на някакви мин.обороти и гасне.Поизчетох доста от форума,но не намерих отговори за проблема ми.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар