аре ся пък по 1 час се изпреварвалоеми вие кво искате за 1.4 толкова земете се качете на голф 1.4 да видите каква мъка е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат брава 1,4 12V 80коня ГОЛЯМ проблем-ОПРАВЕН
Collapse
X
-
Имам и си карам колите от подписа ми. Ами Уно-то си го имам от 11 години и си върви. Слабичко двигателче, но като си го знам си го "церя" както си му е редно. На пътя не ме е оставяло и съм му благодарен. Като не може да изпревари на 5-та си изпреварва на 4-та. С Бравата натрупах сума черни точки. Вярно, по-мощна е и се кара по-лесно. Истинските майстори на пътя са с малолитрашките . Те се управляват с повече мозък и усет...и там им е чара. Който не се е мъчил с изпреварване на баир нищо не знае...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
току що призна калеко ми, който на друго освен на лада не се качва!Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Който иска резачка, да си вземе БМВ 325. Който иска евтино, ще кара като камион. Колата върви съвсем нормално, и разходът е нормален. На газ мощността пада от 10 до 30 процента. С толкова се вдига и разхода. От газта се печели, защото е по - евтина. Иначе гори много повече, особено в града. На мойта Мареа в задръстванията стига и до 19 на 100. Много пъти е коментирано. Икономичност и динамика са несъвместими.FIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.
Коментар
-
Абе какво то и да философстваме тук факт е, че двигателя е малко слабичък за това купе... Особено ако качиш 3-4 човека умира съвсем... Ако поне беше икономичен щеше да е оправдано, но уви. Не зная защо, може би защото е с 150кг по - лека, но Фиестата ми върви не по - малко от Бравата, а гори значително по - малко, при положение, че е с 8 год по - стара... С подобен двигател е - 1,4 75к.с., до морето и обратно съм я засичал - 7/100 ГАЗ, по същия маршрут и същия начин на каране, със същата скорост Бравата даде 9,5/100 ГАЗ... Градския разход е с още по - голяма разлика. Е, няма комфорта и визията на Брава, но в тази тема обсъждаме вървеж и разход, а от тази гледна точка Брава/о 1,4 не е рентабилен.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Какво разбираш под въртене на гуми?Разбира се че върти но ако очакваш да правиш слънца и т.н. забрави.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
msotiroff написа:Абе какво то и да философстваме тук факт е, че двигателя е малко слабичък за това купе... Особено ако качиш 3-4 човека умира съвсем... Ако поне беше икономичен щеше да е оправдано, но уви. Не зная защо, може би защото е с 150кг по - лека, но Фиестата ми върви не по - малко от Бравата, а гори значително по - малко, при положение, че е с 8 год по - стара... С подобен двигател е - 1,4 75к.с., до морето и обратно съм я засичал - 7/100 ГАЗ, по същия маршрут и същия начин на каране, със същата скорост Бравата даде 9,5/100 ГАЗ... Градския разход е с още по - голяма разлика. Е, няма комфорта и визията на Брава, но в тази тема обсъждаме вървеж и разход, а от тази гледна точка Брава/о 1,4 не е рентабилен.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
fiestahdi написа:В крайна сметка колеги аз неможах да разбера нищо, във връзка с моят проблем. А между другото да ви питам 1,4 може ли да върти гуми, щото моята я форсирам яко пускам съединитела превърта 1-2 и това е, така ли трябва да е.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Като човек който кара Браво 1,4 мога да кажа че този двигател не е толкова тромав колкото всеки разправя.За разхода който иска да ми вярва през лятото като ходих до София с включен климатик трима човека(с мен) и две джанти с гуми от Мерцедес 124 движех се със средна скорост 110/120 разхода беше 6,5 или малко повече градско ми гори според зависи, но межди 8,5 и 9,5(карам само на бензин нямам газ).Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
bicho1976 написа:...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Сещам се само едно - това и направих, както ти писах в предното си мнение. Просто я смени за друга с по-мощен двигател. Този толкова си може. Повервай ми имам четири годишна практика. Пък ако си имаш жена - дай и я на нея. Моята си умира от удоволствие, че си има собствена кола.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
То моита алфичка .... София -Ст.Загора сред скорос 150-160км/ч 40лв/Газ В едната посока... :D ... За това сега със печката хем върви хем малко гълта... Същата дистанция със същата средна скорост разход около 6.5л./100км. нафтаFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
venco67 написа:Сещам се само едно - това и направих, както ти писах в предното си мнение. Просто я смени за друга с по-мощен двигател. Този толкова си може. Повервай ми имам четири годишна практика. Пък ако си имаш жена - дай и я на нея. Моята си умира от удоволствие, че си има собствена кола.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар