Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оборотомер Пунто МК1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оборотомер Пунто МК1

Здравейте колеги,вече съм собственик на Пунто МК1 и имам следният въпрос.Таблото на колата е сменено и е сложено такова с оборотомер но той не работи.Има ли възможност да се върже и да работи оборотомерът.Също така ме интересува как мога да сваля пластмасите на духалките за да ги боядисам със спрей защото са малко захабени.Благодаря ви предварително.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Re: Оборотомер Пунто МК1

IvanIanushev написа:
    Здравейте колеги,вече съм собственик на Пунто МК1 и имам следният въпрос.Таблото на колата е сменено и е сложено такова с оборотомер но той не работи.Има ли възможност да се върже и да работи оборотомерът.Също така ме интересува как мога да сваля пластмасите на духалките за да ги боядисам със спрей защото са малко захабени.Благодаря ви предварително.
    Колега може .... ако те интересува драсни ми лично ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Колега не на лично , и аз имам оборотомер на същото Пунто , който работеше първите 10 дена , след това спря.Та ще ми интересно и на мен!?Мерси предварително!

Коментар

Working...
      X