Здравейте на всички,Имам много теми за съединителя на фиат-ите, но аз имам по конкретни въпроси. На бензиново Пунто едни "майстори" му смениха съединителя, скед което се появи теч на масло. Почти съм сигурен, че е от семеринг на скоростната кутия. Въпросът ми е при смяна на семеринга на скоростната кутия(този на първичния вал) необходимо ли е да се разглобява скоростната кутия(нямам предвид разделянето и от двигателя)? Ако течът се окаже. че е от страна на двигателя, каква част от двигателя трябва да се демонтира, за да се смени въпросния семеринг. Ще съм благодарен на максимално подробна информация. Предварително благодаря на всички!![/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
теч на масло
Collapse
X
-
При мен беше нещо подобно с Темпрата.Теча беше от ск.кутия,свалих я и там видях,че има един "като водач на амбр.лагер"и се захваща с две винчета,развихги и от вътрешната страна семеринга липсваше"цена 4.60".Седи на водача този семеринг.БРАВА С КЛЮЧ
Каква е максималната скорост при секса?
- 68, защото при 69 се обръщате.
-
Колеги.... аз сън с Фиат Купе и имам някакъв теч на скоростната кутия. Как мога да разбера сам от каде е и евентуално ще мога ли да се справя сам! И поважното - знаете ли от каде се долива и проверява маслото на скоростната кутия?! Мерси!Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар