Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

теч на масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

теч на масло

Здравейте на всички,Имам много теми за съединителя на фиат-ите, но аз имам по конкретни въпроси. На бензиново Пунто едни "майстори" му смениха съединителя, скед което се появи теч на масло. Почти съм сигурен, че е от семеринг на скоростната кутия. Въпросът ми е при смяна на семеринга на скоростната кутия(този на първичния вал) необходимо ли е да се разглобява скоростната кутия(нямам предвид разделянето и от двигателя)? Ако течът се окаже. че е от страна на двигателя, каква част от двигателя трябва да се демонтира, за да се смени въпросния семеринг. Ще съм благодарен на максимално подробна информация. Предварително благодаря на всички!![/b]

При мен беше нещо подобно с Темпрата.Теча беше от ск.кутия,свалих я и там видях,че има един "като водач на амбр.лагер"и се захваща с две винчета,развихги и от вътрешната страна семеринга липсваше"цена 4.60".Седи на водача този семеринг.
    БРАВА С КЛЮЧ
    Каква е максималната скорост при секса?
    - 68, защото при 69 се обръщате.

Коментар

Абе майстори !!!
      БРАВА С КЛЮЧ
      Каква е максималната скорост при секса?
      - 68, защото при 69 се обръщате.

Коментар

Мерси много!Дано да е това, защото колата ми трябва спешно.

Коментар

delq4a написа:
          Мерси много!Дано да е това, защото колата ми трябва спешно.
          ами зависи колко е теча, ако не тече много можеш да си долееш и да караш малко.... щом толкова ти трябва
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колеги.... аз сън с Фиат Купе и имам някакъв теч на скоростната кутия. Как мога да разбера сам от каде е и евентуално ще мога ли да се справя сам! И поважното - знаете ли от каде се долива и проверява маслото на скоростната кутия?! Мерси!
            Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Working...
            X