Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за ел-аджия в Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за ел-аджия в Бургас

Обръщам се най-вече към колегите от Бургас. Ако може да ме насочите къде да отида,че имам проблем със задния нагревател и искам някой читав ел-аджия да прегледа инсталацията.А м/у другото някой може ли да ми каже дали подгряването на задното стъкло и на огледалата са на един бушон?
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

няма ли никой да вземе отношение по въпроса?
    Ex.Opel Astra

Коментар

Re: Питане за ел-аджия в Бургас

z_sutrov написа:
      А м/у другото някой може ли да ми каже дали подгряването на задното стъкло и на огледалата са на един бушон?
      Да, на един предпазител са. Кой точно не мога да ти кажа По другия въпрос също не мога да ти помогна. Аз имах разни дреболии по ел-а, но не намерих читав майстор и поради тази причина си ги оправих сам.Кажи все пак за какво става въпрос. Ако е нещо, което можеш да оправиш сам, то защо да си даваш парите по майстори? Тази неделя (22-ри) има форумска среща на паркинга на автото. Има доста хора, които разбират нашите коли, така че и там някой може да ти даде съвет.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Още ли са в 5ч по тъмното срещите?
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

От 14 ч са
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Чак сега видях темата, колега! Ще питам на едно-две местенца и утре вечер ще ти пусна отговора/ако не е късно де/
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
              Чак сега видях темата, колега! Ще питам на едно-две местенца и утре вечер ще ти пусна отговора/ако не е късно де/
              Няма да е късно.Благодаря предварително.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Такааа, първо да ти кажа, че според специалисти в авторемонтния бранш, добър "еладжия" в Бс - няма! Както и добър "диагностик"! Обаче подочух, че имало един бай Георги, в едно малко сервизче, някъде около долният вход на Гробищния парк/бензиностанция "Петрол"/. Две-три момчета споделиха добри впечатления от него, дано ти помогне. Попитай в района, там има и други сервизи и автомивка, все някой ще е чувал за него!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                  Такааа, първо да ти кажа, че според специалисти в авторемонтния бранш, добър "еладжия" в Бс - няма! Както и добър "диагностик"! Обаче подочух, че имало един бай Георги, в едно малко сервизче, някъде около долният вход на Гробищния парк/бензиностанция "Петрол"/. Две-три момчета споделиха добри впечатления от него, дано ти помогне. Попитай в района, там има и други сервизи и автомивка, все някой ще е чувал за него!
                  Така е и аз за него знам. Предполагам че е тоя на входа откъм бензионостанцията
                  Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Working...
                  X