Имах проблем и трудно вкарвах първа скорост . Смених маслото и нямаше особено подобрение . Сега от няколко дена и втора вече влиза със зор , особено ако колата е била на свободна . Но пък първата влиза по-лесно . С другите нямам проблем засега . Пробвах едно Пунто с твърд педал и неговите скорости се сменяха с един пръст Моя не е нито твърд , нито мек , някъде по средата Писна ми от Фиат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първа и втора скорост трудно влизат
Collapse
X
-
Re: Първа и втора скорост трудно влизат
RoMeO_156_GTA написа:Писна ми от Фиат--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
След смяната на съединител(комплект) и изминати 1500 км започна да хърка задна и да влиза трудно първа.Още повече да спра на кръстовище и да изключа от скорост, после беше късмет да тръгна.Минавах с лоста през всички скорости докато вкарам първа.Пробвах с натягане на жило(качвах го близо до таблото и никакво подобрение.Смених щанги на скоростите .Започнаха се мнения за проблем с кутията, синхронизатори и така.Накрая смених съединителя(ноември месец) и о чудо, всичко както преди.п.с.Нямаш проблем с кутията и синхронизатори според мен!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
За колегата вандал аз до сега не съм виждъл скоростна кутия със синхронизатори на първа и на задна(сигурно има) а щом няма синхронизатор на първа значи неможе я вакраш в движение или ще стане но с мъки по принцип на всички коли първа не трябва да може да влиза във движиение.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Re: Първа и втора скорост трудно влизат
RoMeO_156_GTA написа:Имах проблем и трудно вкарвах първа скорост . Смених маслото и нямаше особено подобрение . Сега от няколко дена и втора вече влиза със зор , особено ако колата е била на свободна . Но пък първата влиза по-лесно . С другите нямам проблем засега . Пробвах едно Пунто с твърд педал и неговите скорости се сменяха с един пръст Моя не е нито твърд , нито мек , някъде по средата Писна ми от ФиатFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
null.zero написа:вярно, и аз трябва почти да спра за да вкарам първа, и напълно да спра, за да вкарам задна без хърррррр.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар