Намерил сам си една Brava сега вкарана от Италия 1.6 16V ELX произведена 07.97 на 238 950 км. искат и 5700 лв.Кажете това заслужава ли си.Ходих в сервиз на компютър няма някакви проблеми.Има тръгнали носачи и съответно трябва да се сменят консъмативите и.Колега, променям заглавието на темата ти. Моля, прочети правилата!Zaphod
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет за покупка на Брава 1.6
Collapse
X
-
Re: Дайте съвет
peho написа:Намерил сам си една Brava сега вкарана от Италия 1.6 16V ELX произведена 07.97 на 238 950 км. искат и 5700 лв.Кажете това заслужава ли си.Ходих в сервиз на компютър няма някакви проблеми.Има тръгнали носачи и съответно трябва да се сменят консъмативите и.
-
поне май на километри не лъжат, като се има предвид,че на година средно се изминават 30 000км.На диагностиката нищо не могат да ти кажат, защото ако нещо не й е наред то ще си покаже, но за съжаление не в момента. Те ги скалъпват при покупката после идват проблемите. Само по вида на колата+ самото купе, сам можеш да си определиш!СТАРА КОЛА СИ Е НА КЪСМЕТ! така стана и с моята брава, имах късмет и за сега ме слуша!
Коментар
-
Възможно е да е сменян съединител,а може и други ремонти да са правени,това няма как да го знам.А иначе съединителя си отделя добре и нямам чувството да преплъзва.Вземам остър десен завой като намалям до малко над 20 км/час и след това тръгвам да изкачвам и колата на трета си поема много добре,от тук си мисля че и двигателчето си има мощност и не е издъхнало,но дали не се лъжа...Как да го изпробвам двигателя дали е добре?
Коментар
-
Една стара потоворка казва : мерак с пари се гаси. :D Така че щом ти харесва брой парите и се радвай на колцата.Може и на другия ден да и се счупи нещо а може така да си я караш много години.Аз пропищях от мойто Пунто но сега пък ми харесва.Влезе в релсите пък и аз му свикнах как да го карам.Така че зажумявай и скачай ...то рано или късно все ще се натопиш .
Коментар
-
Re: Дайте съвет за покупка на Брава 1.6
peho написа:Намерил сам си една Brava сега вкарана от Италия 1.6 16V ELX произведена 07.97 на 238 950 км. искат и 5700 лв.Кажете това заслужава ли си.Ходих в сервиз на компютър няма някакви проблеми.Има тръгнали носачи и съответно трябва да се сменят консъмативите и.Колега, променям заглавието на темата ти. Моля, прочети правилата!ZaphodFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Не е лошо да почетеш и тук малко http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=621Километрите на пръв поглед са и множко, но само на пръв. Мой приятел кара една Панда 600 000 км. и и се скапаха тенекиите, направо беше като Флинтстоун,а двигателят беше пушка само с една смяна на гумичките на клапаните. Но все пак всяка кола си е до късмет. Успех и Късмет!!! :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
километрите не са и много /ако все пак са реални/ ако някой си мисли чи колите които купуваме са на по малко км жестоко се лъже-няма как 8-9 год кола/не малолитражка/ да е на 100- 130 хил , а тук по автосалоните на всички километражите показват толковаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
колега не те разубеждавам ,но един такъв двигател (бензинов) ,бързооборотен на такива километри е еквивалентно на скорушен ремонт ,а и не забравяй че италянчетата карат темпераментно!Съветът ми е преди да я вземеш ,замери компресията ако е в нормите наслади се на колата .Alfa Romeo 146 JTD
Коментар
-
ABARTH написа:колега не те разубеждавам ,но един такъв двигател (бензинов) ,бързооборотен на такива километри е еквивалентно на скорушен ремонт ,а и не забравяй че италянчетата карат темпераментно!Съветът ми е преди да я вземеш ,замери компресията ако е в нормите наслади се на колата .Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Дайте съвет за покупка на Брава 1.6
peho написа:Намерил сам си една Brava сега вкарана от Италия 1.6 16V ELX произведена 07.97 на 238 950 км. искат и 5700 лв.Кажете това заслужава ли си.Ходих в сервиз на компютър няма някакви проблеми.Има тръгнали носачи и съответно трябва да се сменят консъмативите и.Колега, променям заглавието на темата ти. Моля, прочети правилата!ZaphodЛеко в страни, старата ми кола, която купих на 8 години беше със сервизна книжка, лично я купих от Германия на само 270 000км., Карах я 3 години и я продадоха на 120 000км. от автосалона, на който я оставих.
Наложи се да сменя уплътнителя на главата, и когато отворих двигателя се виждаше хонинга по цилиндрите. Карах я около 60 хиляди километра, без основен ремонт, двигателя и беше в отлично състояние. Така че ако двигателя е поддържан добре, тези цифри не трябва да те смущават, но ако е поддържан добре. Носачите са бял кахър.
Коментар
-
Споко, колега Алфа-та я взех на 197 000 РЕАЛНИ километра, толкова бяха и според сервизната книжка и според Ванто, до тук я карам около 10 000 км. и никакъв проблем по ДВГ. Колата е 08.97г. Сменил съм консумативи, ремъци, масла, филтри, ролки...такива работи, и предни дискове, накладки и ламбда, но това също са консумативи. Ако чувстваш че това е ТВОЯТА кола -> скачай смело! Като купувах моята в автокъщата имаше 5 Алфи подредени една до друга, но щом я видях знаех че ТОВА е моята кола :D . Италианка се купува със сърце!Успех!Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар