Разбирам, че коли с еднакъв модел/година на производство имат различни двигатели. Как да разбера какъв е моят?Цилиндри? Мощност? При Фиат Темпра, седан, 1991 мисля, че има поне 2 варианта. Не знам за какво ми трябва да го знам
Разбирам, че коли с еднакъв модел/година на производство имат различни двигатели. Как да разбера какъв е моят?Цилиндри? Мощност? При Фиат Темпра, седан, 1991 мисля, че има поне 2 варианта. Не знам за какво ми трябва да го знам
Колежке, отваряш предният капак на колата и намираш една планка (ламаринена), на която пише номера на двигателя (и други неща като тегло на колата и т.н.), постваш този номер тук и ние ти казваме почти всичко (може би само без цвета на колата ). След това ката се видим - черпиш по бира :D .
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Mazgarev, това е лесно пише го в талона:1581см(3) е обема на двигателя (1.6)57Kw максимална мощностИма някаква формула, по която могат да се сметнат конските сили.... май?kiro_of_the_day, капака не го отворих, дано това е номерътengine number)159А30468146724Красавицата ми е червена
ами мойта Брава е 59kW и е 80 коня... значи твоята е някъде 77-78 коня...направих сметката с простото тройно правило... незнам дали е вярно но така мисля...иначе цилиндрите са 4 - със сигурност!а за клапаните незнам, но според мен са 8 за този двигателБЕЗАВАРИЙНО!
Crusider по мощността си познавам мойта преди време не знам за какво ми затрябва двигателя да видя какъв е... и се оказа че този модел имат поне 2 "разновидности". Не знаех, че са само 2 и от тогава ме човърка...супер! това се търсешеблагодаря!
Коментар