Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обслужване на Фиат Браво 1.6 :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обслужване на Фиат Браво 1.6 :)

Здравейте колеги Много рофих и вече ме заболя главата но не мога да намеря цени и съвети при обслужването на въпросчето Фиатче Днес звънях в ТиН кар и общата цена за всички ремъци и ролки беше 330лв. тук се вкл. всички филтри и бензинов, без поленов за климатика... Тоест п0не 450лв.. за всичко Ауу шок и ужас...Иска ми се да взема хем качествени хем не много скъпи части....В магазина на Стамболийски 155 всичките части ми ги предложиха за 220лв. Знам че качеството е и малко съмнително, амаааа??За това дайте съвет с кое може и с кое НЕ може да се прави компромис без да има риск за симпатягата БРАВО Примерно на Ст.155 ми каза че едната ролка била пластмасова и имало една за 19лв. и една за 36лв. и ме посъветваха да взема тази от 19лв... Същата ролка беше 44лв. в ТиН ...Тази седмица трябва да купя всичко, че Вторник влиза за обслужване Хелп и съветииии10ххх предварително

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
    Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
    Добло 02' 1.9 D- ех
    Добло 06' 1.3 Mjet -ех

www.axm-auto.com разгледай цените на частите в този сайт.Ползваш и 10% отстъпка
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

d

axm-auto.comТук си поръчай частите и ще ти излезнат много по -малко
      Nissan Primera 1.6 16v P11
      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Този сайт беше на колега от форума(hit ?!?) нали...Вярноо сега се сетих Утре направо ще звънна да видя всичко какви парички ще ми излезе ЗА качеството и за работата и за колегата доколкото се сещам за този сайт и всички колеги от форума всички за много доволни :P

Добло 02' 1.9 D- ех
        Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Обадих се днес и всичко е окей, само че ми казаха ми се струва по-малко неща...Някой би ли се заел да изброи точно ремъците и ролките За да мога после да ги видя с цена и да направя точна сверка?Като смятам ангр. ремък с двете ролки да ги взема направо комплект: Дайко 138лв. от ахм..Та някой ще ми изброи ли останалите неща? МНОГО МНОГООО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН!!!Просто не съм наясно колко още ремъци ролки и щуротии има

Добло 02' 1.9 D- ех
          Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Тези същите www.axm-auto.com имат магазин и в София....иди направо там и ще ти дадат всичко....и не забравяй да си искаш 10%-та отстъпка
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
              Тези същите www.axm-auto.com имат магазин и в София....иди направо там и ще ти дадат всичко....и не забравяй да си искаш 10%-та отстъпка
              Да видях че имат..Даже се обадих и питах и ми казаха цени, но ми се стори че пропуснаха няколко...За това искам да знам кои са и колко са точно...След това ще ги погледна и ще видя цената...В друга магазин вече се обадох и ми дадоха цена за всичко...А и как да отида там на място, като се намират в Люлин... Дианабад-Люлин си е МНОГО време път и гориво...Просо искам да си направя сметка, кое ще ми е най-изгодно и бързо за пазаруване Ще съм благодарен, ако някой драсне кои са точно частите!

Добло 02' 1.9 D- ех
              Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Ще съм благодарен, ако някой драсне кои са точно частите!
                Поне напиши номер на рама.
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ZFA18200004383301Ето това е номера

Добло 02' 1.9 D- ех
                  Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

без рама щи кажа, но не претендирам за вярността на цените, защото не всичко съм купувал от хитко, а и той прави 10% отстъпка:- 2 ролки на ангренажа, една обтяжна и една паразитна- обтяжа около 80, паразитна кам 40- ремък ангр. аз дадох 50 з амоя, но има и много по-евтини от сорта на 30, че и надолу- 2 еднакви ролки, паразитни, едната струва 25 лв на-евтините, има и от 50 лв, от 25 лв карат 15-20 000 км и тряа сменяш- едната ролка е за компресора на климата, другата за алтернаторния ремък. много е взжно да ги вземеш с едни капачета, по 5 лв е едното, защото ако не сложиш след първия дъжд ролките са аут- там е открито и хвърля вода върху тях, аз го ядох вече 1 път. на тези от 25 лв не стават капачетата, трябва леко преправяне.- ремък алтернатор 15-20 леа и ремък хидравлика пак там някъде. това е всичко
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Благодаря колеги Днес отидох в АХМ Люлин и взех всичко накуп Просто нямаше смисъл да чакам и днес имах свободно време..Всички ремъци, ролки,масл, възд, бенз. и поленов филтър Общо с отстъпката ми излезе 274лв....Мисля че е добра цената Ангр. комплект е на Дайко както и още 1-2 ремъка, ролка на климатика беше 40лв. нещо такова... Таа разчитам че всичко са ми дали точно и всичко е окей Да се надявам че няма проблем и с тия капачета и т.н... Майстора който ще ги слага си разбира от работата та ще ми каже ако има нещо...Дано нямам грижи в следващите 50хил км

Добло 02' 1.9 D- ех
                      Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Ролките, които взе каква марка са ?
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                          Ролките, които взе каква марка са ?
                          Ами едните са в комплекта с Дайко(148лв. в сайта има грешка че компекта е 138лв.).. Другата е оригинална фиат в такава кутийка рикамби оригинали :P И едната мисля, че беше бреда, ама не съм сигурен... Филтрите бяха на Васко Възд. изглеждаше много добре...За съжаление нямаха за 155цата ми, която също ще трябва да обслужвам(ама тя е трактор верига, 2 филтъра и масло е обслужването й)

Добло 02' 1.9 D- ех
                          Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Само Бредата не ми вдъхва доверие....ама щом си ги взел от там поне може да си сигурен, че ще са качествени ....иначе и аз сега съм със същите филтри.

Коментар

Geraka написа:
                              Само Бредата не ми вдъхва доверие....ама щом си ги взел от там поне може да си сигурен, че ще са качествени ....иначе и аз сега съм със същите филтри.
                              Ами и аз това се надявам Филтрите изглеждат доста добре и са полски Надявам се да няма проблем, както и с останалите части Невярвам че ТиН предлагат по-качествени части...Просто предлагат по-скъпи такива В същност в Б-я на никой не вярвам за частите :D и ако имах възможност бих си купувал всичко от някоя истинска европейска страна

Добло 02' 1.9 D- ех
                              Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Working...
                              X