Колеги днеска когато се прибирах съединитела на колата стана много странен.Така да обясня бях в задръстване и карах на полусъединител и тогава стана този странен проблем.Проблема и аз точно немога да го обясня значи когато натисна съединитела на доло и преди да стигна до крайна позиция идва един момент когато изведниж изтърва и нещо прещраква и съединитела става много мек (но само от там където е истървало до долона позиция на педала) после когато го върна си е нормален нее мек(при повторно натискане пак се повтарят същото което обясних по горе).Та незнам от какво може да е аз мисля че е или от феродовия диск(си заминава) или жилото на съединитела (си заминава).Колата е Браво 1.4 от както е взета нее сменян съединител минала е около 35000км.Кажете вие от какво мислите че прави така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам много странен проблем със съединитела
Collapse
X
-
темата е интересна...но като гледам няма компетентни по въпроса...ще използвам темата да попитам и за моя съединител...и като карам бавно(поинерция)и включа на втора се чува едно "къркане" но не е от скоростната кутиа...възможно ли е че педала ми е много висок(над спирачката е по височина) с две думи от ненатегнато жило...
Коментар
-
При мен преди да си замине съединителя имаше същото поведение. При натискане в долната част от движението на педала се усещаше леко прищракване. Щом при натиснат съединител се чува виене най-вероятно аксиалният лагер е заминал. Бих те посъветвал да не караш колата до локализиране на проблема. При мен за 30-ина км градско каране след като започна да се усеща това щракане аксиалният лагер буквално беше изчезнал и съединителят е работил само на вилка, от там се чупи притискателният диск, а отхвръкналите от него парчета бяха потрошили тялото на стартера..Alfa Romeo 156 1.9JTD '03
Punto SX 1.2 8V '00
Uno 55 S 1.1 '84
Коментар
-
Както и по-горе написах, това виене само при натиснат съединител е характерно точно при проблем в аксиалния лагер. Възможно е колата да изкара още доста време така, но е възможен и друг по-скорошен и неприятен развой на нещата както при мен, само за пояснение на пунтото съединителят е хидравличен, не с жило. При потегляне с по-малко газ или на полусъединител усеща ли се притрисане? Ако тресе е доста сигурно че му е дошло времето на съединителя и по-добре се ориентирай към смяна..Alfa Romeo 156 1.9JTD '03
Punto SX 1.2 8V '00
Uno 55 S 1.1 '84
Коментар
-
u_bo
6ma7ka7a написа:Колега днеска когато тръгнах с колата нямаше нито един от тези симптоми.Ей сега вече съм в шах.
Коментар
-
и аз залагам на лагер. Преди време на 190-ката като беше заминал лагера ручеше в натиснато положение иначе нищо не се чува.И понеже и моят съединител се е разсвирукал, вече си взех комплект и предстои смяна. Та по този повод да попитам: колко парички да приготвя за смяната и евентуално да препоръча сервиз в ройона на Младост, София● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
На 99% залагам на лагерMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
И от мене лагер - имах същия проблем преди два месеца. Като разглобихме , се оказа , че аксиалния лагер е на парчета, иначе така с щракане и свирене съм карал около 700-800 км и то само градско , ама при мене нямаше кво да се пресаква - просто ВСИЧКО вече си беше прецакано отпреди това - Маховик , Феродов и Огледален диск , Лагер ..... абе всичко наоколо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар