Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Стило със панорамен покрив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, има щора. Тя е нужна не само заради слънцето - без нея е много шумно в купето при по-висока скорост.
    Stilo 1.8 16V

Коментар

и аз искам такъв покрив на моето Фиатчеее))) браво колега много готина екстра

Коментар

Re: нов въпрос за Стило

SIII написа:
        Някой има ли идея дали стило с панорамен покрив има под стъклото некув сенник примерно...чуда се тва лятото нема ли да пържи мозъка.
        Абсолютно всички имат щора ама на някои като мен е откачена и набита в тавана!!!
        https://kadenas.bg

Коментар

аз имам проблем на моето, че като навивам щората не се прибира (не се навива) а се събира от зад като перде, можеби някое моторче се е развалило но незнам къде да я закарам да го фикснат. Ако някой има идея да свирка.
          ex :Fiat Stilo Schumacher Edition, Red, 1.9jtd 140hp.

Коментар

Щората се прибира само с нагъване но механизма за изпъването и е доста сложен.Моята някой бездарник беше разглобявал, и докато я сглобя ми се отели вола.Основното е че ако не се сгъва правилно, има проблем с водачите. Те са едни пластмасови, на пръчки, зашити на щората. Вероятно е скъсан или откачен поне един.Ако не се прибира докрай, или се прибира до някъде и се връща обратно, проблема е че последната пръчка е обърната (някой си е оставил ръчичките)Шума при мен също го има. Аз си го реших частично с поправка на уплътненията на покрива, и дунапрен в дупката между първото малко прозорче и ръба на купето.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

аз имам проблем на моето, че като навивам щората не се прибира (не се навива) а се събира от зад като перде, можеби някое моторче се е развалило но незнам къде да я закарам да го фикснат. Ако някой има идея да свирка." Чистил ли си канала по който върви щората? И не е лошо да се смазва от време на време.
              Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

По-добре да не пипам, казаха ми че най-добрия в София бил някой си Маджаров-Тавани или нещо от тоя род но нямам идея къде е
                ex :Fiat Stilo Schumacher Edition, Red, 1.9jtd 140hp.

Коментар

Привет,Ако купуваш стило със skywindow задължително провери дали е изправно, дали работи добре механизма на шибидаха и на щората.Задължително погледни за следи от течове!Ако всичко е наред, значи си щастливец, ако нещо не е наред - бягай надалеч, по добре си вземи с нормален таван.Относно слънцето - няма проблем, аз дори и лятото карам на отворена щора. Стъклата са леко тъмни и светлината не те дразни.Щората има шумоизолираща функция, като си на магистралата и си със свалена щора - едвам си чуваш радиото. Като затвориш щората става значително по-тихо (над 90км/ч).Поздрави,Цецо

Коментар

Здравейте момчета темата е доста старичка но ще си позволя да попитам водачите на щората левия се движи десния не мърда какво ли не правих не се движи? някой има ли си на идея какво може да е? )

Коментар

Водачи на щора

Здравейте, някой има ли идея как се свалят тези водачи на щората и къде има резервни такива /по възможност за Варна/?

Коментар

Working...
                      X