Да, има щора. Тя е нужна не само заради слънцето - без нея е много шумно в купето при по-висока скорост.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Стило със панорамен покрив
Collapse
X
-
Щората се прибира само с нагъване но механизма за изпъването и е доста сложен.Моята някой бездарник беше разглобявал, и докато я сглобя ми се отели вола.Основното е че ако не се сгъва правилно, има проблем с водачите. Те са едни пластмасови, на пръчки, зашити на щората. Вероятно е скъсан или откачен поне един.Ако не се прибира докрай, или се прибира до някъде и се връща обратно, проблема е че последната пръчка е обърната (някой си е оставил ръчичките)Шума при мен също го има. Аз си го реших частично с поправка на уплътненията на покрива, и дунапрен в дупката между първото малко прозорче и ръба на купето.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
аз имам проблем на моето, че като навивам щората не се прибира (не се навива) а се събира от зад като перде, можеби някое моторче се е развалило но незнам къде да я закарам да го фикснат. Ако някой има идея да свирка." Чистил ли си канала по който върви щората? И не е лошо да се смазва от време на време.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Привет,Ако купуваш стило със skywindow задължително провери дали е изправно, дали работи добре механизма на шибидаха и на щората.Задължително погледни за следи от течове!Ако всичко е наред, значи си щастливец, ако нещо не е наред - бягай надалеч, по добре си вземи с нормален таван.Относно слънцето - няма проблем, аз дори и лятото карам на отворена щора. Стъклата са леко тъмни и светлината не те дразни.Щората има шумоизолираща функция, като си на магистралата и си със свалена щора - едвам си чуваш радиото. Като затвориш щората става значително по-тихо (над 90км/ч).Поздрави,Цецо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар