Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто - мнения и впечатления

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Neno Er написа:
    lilimnwr написа:
    ...нашето пунтаче-55 коня, 1.1 дава кажи речи същото, ужасно е икономично, мъничко, маневрено...
    Punto-1.1, 55к.с.-1996г. Почти само на газ. Разход 8,5 на 100км. смесено. Спазване на всички ограничения, галене и максимум 100км/час.чичо Нено
    ?? няма да споря, при положение, че се връщаме миналия ден от едно село до Стара Загора и в едната посока горихме 12 литра, а се върнахме за 2 часа и малко... когато я караме на метан е още по-икономично, а колата е 99 година! а разход от 8.5 на 100 е смешен,...дори на зверско градско в най-пиковия час и с двете бутилки метан отзад!
    Manowar forever!

Коментар

Колега спамиме излишно но , и аз има Пунто 1,2 75 , на газ разход среден 8-9/100
      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
        Колега спамиме излишно но , и аз има Пунто 1,2 75 , на газ разход среден 8-9/100
        е аз все пак говоря за бензин
        Manowar forever!

Коментар

Ами и колегата Нено ер говори за газ
          Втората......пак същата!
          Punto75-Вече на жената!

Коментар

Колега много зависи с каква газ караш колата и колко я натискаш .
            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Колега не искам да влизам в полемики с тебе но , пробвал съм почти всички бенз. газта разликата е мн минимална, пък и аз си карам мърляво!
              Втората......пак същата!
              Punto75-Вече на жената!

Коментар

spark написа:
                1.2 НЕ си взимай или направо посъбери някой друг лев за МК2, защото изобщо не са икономични. Виж тук за справка http://punto.hit.bg/teh.htmlНа колежката пунтото 1.2 75кс 10-11л градско си ги прави стой та гледай.
                Айде поредният теоретик. На жената Пунтото 1,2 60кс , което го покарвам и аз из Софето дава следният разход за последните 26к км.Градско 8,61л/100км. (зимата е стигал мах до към 9,5/лятото постоянно с Клима)Селско 6,08/100км. (последните 6-7к км са само градско)--------------------------Среден 7,79л/100кмимам записано всяко зареждане откакто се грижа за колата. Да не говорим че обслужванито му е без пари
                ● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
                o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o

Коментар

Working...
                X