ще следя темата с интерес защото и аз го имам този досаден проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за ел.стъколо на фиат браво
Collapse
X
-
6ma7ka7a написа:Колеги аз мисля просто че моторчетата са малко по слаби и друго, че са замърсени и искат да се отворят почистят и смажат и то не с грес или някаква подобна смазка, а само с масло.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега това което го казах го казвам от личен опит не говоря ей така на мен едното ми стъкло беше спряло направо едва се движеше с един приятел свалихме моторчето смазахме го и ела сега да видиш аз не смятам че е нещо от ел.инсталацията защото при мен от една такава интервенция стъклото се управи сега остана и другото но все не се решавам,че е работата е доста трудна.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Ето как се сваля машиката на ел. стъклата дано само не ме санкционират, че слагам материал е от другия форум http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...EA%EB%E0%F2%E0.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
тиа дни си облицовам корите с кожа(сам) ....и десниа прозорец го пръскам всеки ден с с няколко вида спреиове,смазах и моторчето...и няма оправиа... и аз мисля че е от електрониката....ЗАЩОТО като вдигам,и свалям десниа прозорец от моята страна(шофиарската)се вдига и сваля много бавно НО... когато е от копчето на дясната врата се вдига малко по бързо(но не достатачно)...От тази гледна точка аз мисля че е от електрониката....а и моя комшия си ги оправи така,като закара колата на жичкаджиа...
Коментар
-
колеги и аз имам този проблем , да неби тези еликтричари да слагат някакво риленци защото се занимавам със домофони и има една система на която слагами едно риленци което е 12 волта ,и ако го няма това риле а домофоните са повечи от 4,5 неможи да сработи насрешника мъчи се да отвори но нему стига тока вързването на рилето става като вземим + и - от захранването на системата, миноса от пладката която подава сигнала за насрешника минава през рилето и от другото краче излиза от рилето и отива на насрешника а + се вързва на пладката от кадето излиза сигнала нещо такова беши не съм запознат със това риле точно но определено има ефект , или нещо на буксата да правят каде то е на вратата към копетоFiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г
Коментар
-
Колеги това с релето ми се струва добра идея.тиа дни си купих това реленце което ти забавя загасването на светлината в купето....и наи странното е че светлината се усили доста,...Направо става ден... докато преди светеше доста "УМРЯЛО"...И мисля да пробвам с едно такова реле или нещо подобно...
Коментар
-
Имах следния проблем : още като купих фиата десния прозорец правеше проблеми - много трудно се качваше, а понякога дори отказваше да се качи а само се сваляше, докато една вечер около 23ч. отказа да се качи и бях принуден на другия ден ща неща да ида на майстор - оказа се буксата на лявата, повтарям лявата врата която излиза от калника и отива към вратата леко изкочила и неконтактува добре, напръска е майстора с ВД-то напъха е добре и работата заспа, наскоро пак нещо по-трудно започна да се качва, поразмърдах е и всичко се оправи. Дано съм бил полезенMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Определено или моторчетата на машинките са има слаби или просто тоците нещо особено към дясната врата нещо недостигат.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар