Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за ел.стъколо на фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за ел.стъколо на фиат браво

Колеги от както съм взел колата дясното стъколо е много по-бавно от лявото при сваляне е горе долу добре ама при качване е една мъка.Свалях кората смазвах го какво ли не го правех и ефект няма кажете според вас какво да му причиня,че да тръгне както трябва
    FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

И при мен е така . Сигурно е нормално!

Коментар

И при мен е същото положение

Коментар

и при мен, ама не е нормално. има един начин, който при мен даде временен ефект- свалях кората и го смазвах, но то си иска цялостно разглобяване... затова колкото успях пръсках там, но и отстрани където върви в лайсната джама се пръска. това даде сериозен ефект ...за 1 седмица и после вд-то изчезна... но опитайт еотстрани, поне не се сваля нищо- грес не съм слагал засега там
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Според мен няма логика от завода да излизат така.Значи при мен като го качвам с копчето от моита страна е мъка и като натисна неговото копче да му помогна се усеща разлика качва се с една идея по-бързо явно има нещо по тоците ама незнам какво е ако някои знае как се оправя нека ни открехне и нас Да това с вд-то го пробвах и при мен е за 1 седмица и после пак в начална позиция. :D

Коментар

И при мен е така, от шофьорската врата се вдига два пъти по-бавно от колкото от дясната врата.Може и тоците нещо да намалят знам ли вече.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Явно това щом е свързано с тоците трябва да се премести в Автоелектроника та там да си кажат мнението компетентните собственици на такива автомобили

Коментар

И при мен е така колега...на комшията ми,..има Браво и ми каза че са барнали нещо по електрониката и сега му работят

Коментар

Ами питаи го какво са правели и да ти направи чертеж и го пусни да го видим,че така не се издържа

Коментар

Да наистина любопитно е какво са барнали за да се увеличи скоростта на сваляне вдигане че е доста бавна в сравнение с други марки автомобили.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Питах го ама тои ми каза че е оставил колата и незнае какво са и правили.Иначе щях да споделя

Коментар

Колеги аз мисля просто че моторчетата са малко по слаби и друго, че са замърсени и искат да се отворят почистят и смажат и то не с грес или някаква подобна смазка, а само с масло.
                        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

ЕЕЕЕЕ за малко нищо следващия път,Колеги явно сме малко с тези проблеми като гледам никои друг не пише по въпроса и само зяпат темата,а за нас това си е сериозен проблем.Трябва да се обърнем към някои разбирач от ел.джамове.Примерно сега ще драсна един ред на колегата Оги да видиме дали ще може да помогне,ако знаете за други пуснете им по 1 лично и ако имат идеи да се консултираме с тях.

Коментар

колега аз съм пускал тема но имаше същия ефект...дано тзои път някои даде по ефикасен отговор....

Коментар

Ами сега пуснах едно лично на Оги и остана да чакаме,ако знае нещо по въпроса ще е много добре.

Коментар

Working...
                              X