Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос вакум на турбо за мареа 2,4тд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос вакум на турбо за мареа 2,4тд

Здравейте, установих че имам теч от нещо което се намира точно зад турбото, и не знам какво е това датчик, или друго, има дупчица отдолу, желязно е и е капсоловано, мисля че излиза от блока- някой може ли да даде съвет какво е това, и защо тече маслото мисля че не е от турбото защото то е сухо, теча е обикновенно при студен двигател, когато го припаля, иначе като загрее не тече /имам предвит под теч две-три капки на земята/ моля за съвет. Всъщност разбрах че това е някакъв вакум датчик или нещо такова към турбото, някой ако знае какво е това по точно нека да пише
    фиат мареа 2.4тд
    опел фронтера

Всъщност се оказва че това е някакъв вакум към турбото и почти всички коли с турбо го имот, Моля ако може да обясни накой защо ми капе от него масло и каква е функцията му, защото и в магазина не знаеха. Всъщност продава ли се и отделно от турбото. Моля за съвети защото не знам какво да търся всъщност и да разбера някаква цена
    фиат мареа 2.4тд
    опел фронтера

Коментар

Най-вероятно ти капе от маркуча който осигурява мазането на вала на турбината.Разгледай снимката и посочи от къде капе.
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

капе ми от това нещо в дясно над самата цифра 4, омаслевено е от долната страна, гледам че има и фабрична дупка отдолу, възможно ли е да тече от неяБЛАГОДАРЯ ЗА СХЕМАТА ТАКА ПОНЕ ВЕЧЕ ИМАМ ПОНЕ С КАКВО ДА ОБИКАЛЯМ МАГАЗИНИТЕ И СЕРВИЗИТЕ ДА ПИТАМ ЗА ЦЕНА И Т.Н
        фиат мареа 2.4тд
        опел фронтера

Коментар

Working...
        X