Колега клапанчето много лесно се поправя погледни линка който съм дал по нагоре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задната пръскалка
Collapse
X
-
Аз моята я оправих!Намерих си клапанчето и от него беще проблема.Гумичката вътре се беше скапала.Изрязах си парченце от гумена ръкавица и вече си пръска даже доста силно направо си пръскам и предния джам с задната пръскалка :D А да попитам кое е релето за задната чистачка че днес като си слагах редиатора за парното прекъснах един кабел и май се оказа за задната чистачка защото сега не работи ...
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега помогнали оцета.За гайката сложи една обикновенна с дологоре същата стъпка и ще стане все пак е пластмаса.Fiat Marea weekend
Коментар
-
bivmo
SecondShoe написа:На мен пък пръскалката на задната чистачка пръска, но много слабо и течността не достига самата чистачка и е неизползваема. Не е голям проблем де. Като вали дъжд няма нужда от течност, а като се замърси много просто го забърсвам стъклото с нещо и готово.
Коментар
-
ventsi79 написа:Доста четох за клапанчетата,които се побългаряват с парче гума от ръкавица или презерватив,но никъде няма снимков материал как точно се поставя гумата.Може ли някой,който го е правил номера да го обясни по ясно?
Коментар
-
ventsi79 написа:Доста четох за клапанчетата,които се побългаряват с парче гума от ръкавица или презерватив,но никъде няма снимков материал как точно се поставя гумата.Може ли някой,който го е правил номера да го обясни по ясно?Fiat Punto 1.1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар