Колеги обръщам се към тези от вас които карат с по мощтните двигатели на нашата марка С един мои приятел имаме разногласия колко точно струва обслужването на 2.0 20V мотора Под което се разбира смяна на всички ролки, ремаци, филтри и масло !Няма да ви казвам за какви цени спорим за да не се повлияете в отговорите си !БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена Ремонт !>!?!?!?
Collapse
X
-
bivmo
-
bivmo
-
И на мене ми взеха 50 лева за обслужването.П.С. За цените на частите просто погледнете на www.axm-auto.com
Коментар
-
Ремък агренажен - 48,00 лв.(Цената е с включен ДДС)Ремък алтeр, хидр, клима - 42,80 лв.(Цената е с включен ДДС)Ролка агр. неподвижна - 55,00 лв.(Цената е с включен ДДС)Ролка агр. обтяжна - 138,50 лв.(Цената е с включен ДДС) Ролка външна неподвижна - 63,50 лв.(Цената е с включен ДДС)Ролка външна обтяжна - 56,80 лв.(Цената е с включен ДДС) Ролка външна обтяжна к-т - 77,90 лв.(Цената е с включен ДДС) Масла на този мотор му трябват 5 литра и 100 грама ако не се лъжа и да кажем че трябва да вземеш 6 литра масло - SELENIA 20k - 10w40 - 1L SL / CF 1 л. 18.5 !!!До тук аз сметнах ....... 593,50лв. (ами майстора каде го зарбавяме ) Лек ден на всички желая !!!Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !
Коментар
-
Еееее голем мерак за писаници ееее :D Както вече казах - www.axm-auto.com П.С. Колегата AnotheR даже е изкарал цените от там за по-мързеливите.
Коментар
-
Колега AnotheR а къде забравяш филтрите , или те може и да не се сменят 594 за ролки и ремъци + 62 за фелтри = 656 български левчета А ако правиш напълно цялостно обслужване както си трябва и тръгнеш да сменяш и :масло в скоростна кутиямасло на хидравликатаантифризсвещитечност за чистачките и т.н. понеже ако искаш да караш РАСИНГ аФтомобил трябва всичко да му е наред , щот счупи ли се нещо ...... мамата си и***о за всеки случай подготви една хилядярка , апък ако хартиса някой лев , ще си купиш нови чистачки
Коментар
-
Колеги ще ви дам цените на най евтините и на истинските части:Обтяжна ролка пистов ремък (този на климатика и генератора) - Ментак - 43 лв. Истинска 115 лв.Ремък пистов за алтернатор - Ментак 14 лв. Gates - 40 лв.Ролка паразитна за пистов ремък - Ментак 45 лв. Истинска 85 лв.Ролка обтяжна за пистов ремък - Ментак (само ролката без стойката) 67 лв. , Истинска 144 лв.,154 лв.Ангренажен ремък се намира от 20 до 200 лв. а има и по скъпи!Ролката на ангренажа я има Менте на 60 и Истинска на 200! (цените варират според надписа на ролката)Маслото за тоя мотор е 5W40 макар на повечето места да предлагат 10W40.Цените са различни за различните марки.От 50 лв. за 5 литра до 100 може и 200 зависи от маслото.Маслен филтър е ясно - 5 лв.Въздушния на филтрон е 10 лв.Горивния с марка Fiat e 9 лв. - за моделите до 1998г.!Оттук нататък има филтър на купето който е 15 лв.На мен това април 2008-ма ми легна 570 лв. само ролките с ремъците без маслото и филтрите!Мога да кажа че това което е написано е за обслужване!Може да добавя цени и за гумички на клапани цемеринги по валовете и други консумативи!....Приятно ми беше Благоев , ама 50 лева за всички ролки ремъци и филтри го няма по сервизите!Тоз мотор си иска 200-500 само труд!Всички цени под тези са на частни начала - при приятел или сам в гаража!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар