Ако беше добавка на 1л. трябваше поне 800-1000л. Бензин в зависимост от концентрацията.Аз лично не бих експериментирал с газ за лампи в ролята И на добавка за гориво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка за инжекциони
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Наистина някой компетентен да се изкаже но ми се струва голям риск това.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ами колеги,толкова е рисковано,че инжекторите ми от запушени вече не са.Аз сложих 1 литър газ за газови лампи на 1 резервоар бензин.Иначе казано 1:50.Точна пропорция няма.Мери се на око и всеки си преценя колко да сложи.За тези,който ги е страх да не им се прецака нещо,отиват в бензиностанцията и си купуват Redex или друга подобна добавка и слагат според описанието,като се бръкват 15-тина лева. :D Не знам дали тази газ за горене е керосин,но е факт,че всичко светва.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
На 99% съм сигурен че тази Газ не е Керосин но щом твърдиш че Ти е свършила работа ще Ти се доверя.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Колеги,моето мнение за газта за горене е че е по-слаба от А92.Това го казвам от опит,защото преди време работех в една фирма,където бутилирахме АМВ и МРТ - разредители за бои.Наливахме и газ за горене и да ви кажа ,че всичко бе едно и също,само етикета и цената, разбира се, бяха различни.Виж ацетона е нещо друго.Коресилина го правехме от разредител (наричай го АМВ,МРТ или газ за горене)+ацетон.Самия разредител се наричаше НГ-нискооктаново гориво и беше на октани между дизела и бензин А86.Слагал съм на Астрата по 5л на 40-45л нафта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар